Soma

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Soma
8/2008 SOMA SAI UUDEN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.1.2011 Soma asustaa nykyisin Helsingin Kalliossa, ja tulee hyvin toimeen Kummitus-nimisen kissakaverinsa kanssa. Öiset painiottelut kuuluvat kaverusten harrastuksiin, mutta aamutuimaan molemmat asettuvat sängylle kehräämään. Tällöin Soma usein tunkee tiiviisti hoitajansa kainaloon, ja nuolaisee tämän korvaa tai nenänpäätä. Toisinaan Soma kaipaa omaa rauhaa ja hakeutuu kirjahyllyn päälle tai eteisessä olevaan laatikkoon. Soma päättää ehdottomasti itse milloin haluaa läheisyyttä, väkisin sitä ei kannata syliin tempaista. Soma-kissa on tuttavallinen ja kehrääväinen läheisten ollessa paikalla, mutta vierailijoiden käydessä tarkkailee ensin tilannetta etäämmältä. Soman tunnusmerkkeihin kuuluu hyppypusku + vieno maukaisu tervehtiessä sekä aamuisin.

Yst. terveisin, Suvi

****

28.9.2006 SOMA SAI KODIN HYVINKÄÄLTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10/2006 Soma on rohkaistunut hurjasti: nukkuu parvella vatsan ja kyljen päällä, puskee kehräten kättä ja – tilaisuuden tullen – kasvoja vasten, hellyydenkipeä on, vaikkei sylissä kovin viihdykään; riehuu lelujensa kanssa villipetomaisesti ja hyökkäilee nojatuolia vasten kynsineen (odotan milloin verhot muuttuvat kiipeilymaastoksi, niitäkin tutkailee sillä silmällä välillä). On syönyt hyvin eikä tehnyt ollenkaan tuhojaan yksin jäätyään. Kevättalvella viimeistään varmaan alan kyllä suunnittelemaan kaverin hankkimista hälle.

****

NAARAS, noin 3kk (syyskuussa 2006)

“Ihmeellinen kaunis hopeasininen 2,5 k kissatyttö-todellinen enkeli, hellä ja rakkauskipeä. Syntynyt ulkona ja tiedysti vielä arka. Ollut kotihoidossa vain 1 paiva mutta jo kehrää heti ihmista nähdessä ja lupaa silittää. Rakastava ja uskollinen kissaneiti siitä tulee.”

Kuulumisia kotihoidosta 13.9.2006:
Hurjan kaunis Soma-tyttö saapui kotihoitoon Espooseen 8.9.2006. Ihmeellisen kaunis, hopeasininen kissatyttö. Hellä ja rakkaudenkipeä. Syntynyt ulkona ja oli alussa vielä arka, samoin uudessa hoitopaikassaan, mutta jo parissa päivässä reipastui ja puskee kättä vasten ja hakee silityksiä ja saattaa itse pompata syliin. Hurja kehräys päällä kun ihminen silittää ja huomioi pienen. On samassa hoitopaikassa kolmen muun kissan kanssa ja tulee näiden kanssa tietysti hyvin toimeen, väistelee jos pelottaa.”