Soma (nyk. Nöpö)

Lisätty sivulle: 2016-07-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Soma (nyk. Nöpö)
15.8.2016 Soma muutti omaan kotiin Vantaalle siskonsa Siman kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.8.2016 Viikko on nyt vierähtänyt täällä uudessa kodissa. Ensimmäisenä päivänä tytöt viihtyivät enimmäkseen eteisen kenkälaatikossa ja tutkailivat sieltä uuden kodin elämää. Ruoka ei oikein tahtonut maistua heti ensimmäisenä päivänä. Mutta hienosti osasivat alusta asti tehdä tarpeet oikeaan paikkaan. Uteliaisuus vei sitten illalla voiton ja tytöt uskaltautuivat tulla leikkimään lasten kanssa. Parhaat lelut ovat rapisevat hiiret ja pallot, joiden perässä on kiva temmeltää. Lasten mentyä nukkumaan on kisujen iltarutiiniksi muodostunut ruoan jälkeinen hepuli, jolloin on kiva ottaa painimatsia ja juoksukisaa yhdessä.

Lulu ja Nöpö ovat kyllä todella rauhallisia pentuja, ja osaavat rauhoittuvat myös lasten viereen sohvalle. Nöpö viihtyy usein myös sylissä ja tulee hakemaan silityksiä ja hellyydenosoituksia. On ollut kiva huomata kuinka hyvin kisut tulevat lasten kanssa toimeen sekä kuinka lapset ovat ottaneet kisut hoidettavakseen. Olemme saaneet perheeseemme kyllä aivan hurmaavat pennut!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 5/2016.

21.7.2016 Sisarukset Soma, Sima ja Sipsi löydettiin ulkoa rakennustyömaakontin alta. Pennut pääsivät omaa kotia odottamaan Rekkujen kotihoitopaikkaan.

Soma on reipas tyttöpentu, joka oli pentukatraan ensimmäinen syliin tulija. Aluksi hieman ujo Soma tykkää nykyään jo makoilla hoitajan sylissä tai lepäillä poski poskea vasten. Leikki veljen ja siskon kanssa on hauskinta puuhaa heti kissamaisen lekottelun jälkeen. Virtaa näillä sisaruksilla kyllä riittää, varsinkin iltahepulien muodossa, jolloin saavat kyytiä pöytäliinat ja matot.

Soma viihtyisi kodissa, jossa on toinen tyttökissa tai joku sen sisaruksista kaverina. Aivan pienten lasten perheeseen pentu ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.