Soledad

Lisätty sivulle: 2012-02-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Soledad
25.2.2013 Soledad sai yhteisen kodin siskonsa Cristinan kanssa Cristinan

***

Leikattu naaras, noin 5v. (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

29.11.2012 Soledad siskoineen edelleen odottaa omaa kotiaan. Tytöt ovat reippaita ja seurallisia, osallistuvat arjen askareisiin ja lopulta tulevat viereen hakemaan huomiota. Näitä suloisia rouvakissoja on vaikea vastustaa, kun niihin tutustuu.

5.8.2012 Soledad ja Cristina ovat oikein mukavia sydänkäpysiä, todella kilttejä ja vaikuttavat eloonsa tyytyväisiltä. Tytöillä on kaikki muuten hyvin, vain se oma koti puuttuu. Olisiko tyttöjen yhteinen koti sinun luonasi?

15.6.2012 Soledad sopeutui uuteen hoitopaikkaansa melko nopeasti. Ensimmäisen viikon hän vietti suurimmaksi osaksi sängyn alla. Arastelusta huolimatta uskaltautui kuitenkin melko nopeasti sängylle ja sohvan viereen siliteltäväksi. Viikon jälkeen reipastui huomattavasti päästyään yli alkuaratelustaan.

Molemmat Christina ja Soledad yrittävät usein ahtautua vatsan päälle yhtäaikaisesti nukkumaan. Valitettavasti vatsani ei ole tarpeeksi leveä molemmille, joten toisen on hellyyden osoituksista huolimatta luovuttava ja mentävä toisaalle hetkeksi nukkumaan. Luonteeltaan hyvin hellyydenrakas kissa! Rakastaa korvan ja leuan alta rapsutuksia erityisen paljon! On myös kova tyttö kehräämään.

Leluista hän ei niinkään välitä, mutta kissakaverinsa kanssa tulee paljon leikittyä ja välillä vähän rajummin painittua. Kaunis, herttainen pikimusta Soledad etsii yhteistä kotia Christinan kanssa, tai toisen kissan seuralaiseksi.

30.5.2012 Lisätty kuvia kauniista Soledadista

21.5.2012 Soledad ja Cristina siirtyivät uuteen hoitopaikkaan Helsinkiin.

8.5.2012 Reipas Soledad odottelee edelleen omaa kotia.

11.4.2012 Soledad ja Cristina etsivät mielellään yhteistä kotia. Kotihoitaja kertoo:

Tytöt eivät arastele ketään. Tulevat aina tervehtimään ovelle kun isäntäväki tulee töistä. Melusta he eivät erityisemmin pidä, eivätkä ilmeisesti siivouksestakaan… Hyi imuri! Molemmat ovat rauhallisia tyttöjä ja he tykkäävät enemmänkin tulla viereen, nukkua sylissä ja olla perheen “menossa mukana” kun leikkiä. Molemmat kaipaavat silittelyjä ja hellyyttä.

Ruoka maistuu normaalisti molemmille tytöille, tosin välillä pitää vahtia ettei isompi syö pienemmänkin ruokia. Normaali kissanruoka menee, ja aika ajoin syövät jotain pientä herkkua kuten lohta tai leikkelettä.

Tyttöjen ainut paha tapa on “kinastelu”, heidän tapa leikkiä on hippaleikki ja paini. Menoa ei puutu kun tytöt päättävät pistää haisemaan! Mutta, hyvä puoli tässäkin on se, että kun heitä komentaa, he tottelevat. Esim. jos painivat sohvalla ja saavat komennon EI, he lopettavat.

Lasitetulla parvekkeella viettävät melkein päivittäin aikaa, mutta eivät tunnu haaveilevan “karkaamisesta” ulkomaailmaan, ovat tottuneet olemaan sisällä. Pimuja voi kutsua todella ihmisystävällisiksi. Ottavat enemmänkin roolin perheen kumppanina kun jonkinlaisena lattialla leikkijänä. Uskon että tytöt sopisivat monenlaiseen kotiin. Kaveriksi yksinäiselle. Perheen piristäjiksi. Pariskunnalle.

21.2.2012 Ihanat kissasiskokset Soledad ja Cristina toivovat pääsevänsä yhdessä omaan kotiin, sillä ne ovat olleet koko ikänsä yhdessä.

Siskokset siirtyivät toissapäivänä Satakunnasta kotihoitoon Vantaalle. Kotihoitaja kertoo: “Kisut ovat asettuneet ihmeen hyvin. Odotin heidän ujostelevan enemmän. Ovat ihan mielellään nautiskellen sohvalla vieressä hellyydenkipeinä ja naukuvat aamulla huomeniksi. Eivät kinastele tai tee ilkeyksiä, vaan ovat kyllä tosi rauhallisia ja kilttejä!”

CRISTINAN JA SOLEDADIN YHTEISKULUKORVAUS ON 180€.

Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.