Sokrates

Lisätty sivulle: 2012-03-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sokrates
21.4.2012 SOKRATES SAI KODIN PORISTA

****

LEIKATTU UROS, noin 2v., kotihoidossa Porissa

6.4.2012 Sokrates on nyt pari viikkoa ollut kotihoidossa, eikä voi muuta sanoa kuin, että se on vallan mainio katti. Jo ensimmäisenä iltana se heitti selälleen ja odotti vatsarapsutuksia =)

Sokrates on leikkisä, erittäin seurallinen ja sosiaalinen ja tykkää hirveästi leikkiä toisen kissan kanssa, joten se sopisi varmasti myös toisen kissan kaveriksi. Saattaa sopia kyllä koirankin kaveriksi, sillä ei ole ollenkaan sähissyt tai ärissyt koirallekaan, kun koira on koittanut ovenraosta tehdä tuttavuutta. Poitsu vaikuttaa muutenkin melko sopeutuvaiselta ja rennolta katilta. Ja autossakin se onmatkustanut ihan rauhallisena.

Eläinlääkäri arvioi poitsun noin 2-3 vuotiaaksi. Sille ei ainakaan toistaiseksi ole ilmaantunut mitään pahoja tapoja. Se on sisäsiisti ja syö hyvin =) Kuvista ei myöskään näe kuinka kauniin värinen Sokrateksen turkki todella on. Toivottavasti sille löytyisi pian oma koti ja perhe johon kiintyä.

2.3.2012 Sokrates on nuori leikattu poikakissa, joka oli tuotu Porin löytökissatalolle 30.1.2012. Sokrateksella on hyvin kaunis ruskea tabby -kuvioinen turkki valkoisin merkein. Sokrateella on isot keltaiset silmät. Entisestä elämästä merkkinä on Sokrateella pieni kauneusvirhe vasemman korvanlehden reunassa. Sokrates on hyvin ystävällinen kissa. Sokrates on kotihoidossa Porissa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.