Sokeri Helmi

Lisätty sivulle: 2017-01-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sokeri Helmi
17.2.2017 Sokeri sai kodin kotihoitopaikastaan Helsingistä.

***

Leikattu naaras, n. 6 kk, kotihoidossa Helsingissä.

25.1.2017 Sokeri on ihmisrakas, mutta vielä vähän säikky tyttö. Sokeri ei ole luonteeltaan kuitenkaan arka, vaan hyvin ihmisrakas. Uusia ääniä ja asioita paetaan kuitenkin ensiksi piiloon. Piilossaan Sokeri antaa rapsutella ja Sokerin saa yleensä helposti esiin piilopaikastaan. Aamuisin lehden lukemisesta ei tule mitään, kun Sokeri pyörii ja kiehnää juuri lehden päällä tai kahvia keittäessä jaloissa. Sokeri on kova juttelemaan, kerjäämään rapsutuksia ja kiipeämään syliin. Laserlelu sai Sokerin myös innostumaan hirmuisesti!

Sokeri etsii kotia toisen reippaan tyttökissan kaveriksi. Sokeri tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa, mutta säikkyvän luonteensa vuoksi Sokeri etsii kotia, jossa ei olisi pikkulapsia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.