Sohvi

Lisätty sivulle: 2007-11-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sohvi
24.1.2008 SOHVI MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, noin 6kk (tammikuussa 2008)/Järvenpäässä

6.1.2008 Nöpsö, Sohvi, Sipsik, Siru ja Nippeli odottavat omaan kotiin pääsyä Järvenpäässä

2.1.2008 Sisarusparvesta yksi onnekas, eli Samppa-kisu lähti kotiin ja muut pennut odottavat nyt kovasti myös omaan kotiin pääsyä.

13.11.2007 Sisarukset Siru, Sipsik, Samppa ja Sohvi odottavat omaan oikeaan kotiin pääsy, testattuaan jo asumista pihalla pienessä kissatalossa.

Ensimmäisen kotihoitajan kertomaa: “Valkeakaulanen raidallinen kissatyttö, hellä ja ystävällinen, hieman ujo ja hiljainen mutta utelias.

Lapset löysivät pihalla kissatalon, missä oli 4 noin 1kk pennua. Ne olivat ihan kuin elävät lelut ja lapset leikkivät niiden kanssa. Yksi pennuista- Sipsik- pääsi samalla illalla hoitokotiin mutta toiset olivat niin kauhissaan että menivät piilon kuistin alle. Meni 2 viikkoa ennen kuin ne suostuivat tulemaan ulos- kuivuneet, nälkääntyneet ja pelossaan.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.