Sohvi (nyk. Evey)

Lisätty sivulle: 2017-01-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sohvi (nyk. Evey)
17.2.2017 Sohvi muutti omaan kotiin Helsingissä.

***

Leikattu naaras, noin 1-2 v.

31.1.2017 Sohvi on pieni ja hento kissarouva, joka saapui kotihoitoon lepäilemään kasvatettuaan kuusi omaa pentua ja yhden adoptiopennun. Pienestä koostaan huolimatta Sohvi on rohkea ja päättäväinen kissa, joka on mielellään mukana kodin elämässä – etenkin kaikessa, mikä tapahtuu keittiössä. Sohvi haluaisi maistella mitä tahansa ruoaksi tulkittavaa, mutta herkän vatsansa takia se on toistaiseksi syönyt lähinnä siipikarjan lihaa.

Sohvi viihtyy hyvin ihmisten kanssa, antaa kaikkien silitellä ja tulee mielellään viereen nukkumaan. Sylikissaksi se ei ehkä ryhdy, mutta rouheaa kehräilyseuraa on varmasti luvassa. Älykäs ja sinnikäs Sohvi tietää, mitä tahtoo ja ilmoittaa siitä tarvittaessa kuuluvalla äänellä – jos palvelu on kuitenkin liian hidasta, Sohvi hakee vaikka itse ruokapussit kaapista.

Seurallinen Sohvi muuttaisi mielellään perheeseen, jossa sille olisi luvassa paljon leikkiseuraa ja silittelyä. Pienten lasten kaveriksi Sohvi ei sovellu. Muiden kissojen seurakaan ei ehkä ole toivottavaa, sillä pentuetta hoitaessaan Sohvi reagoi aggressiivisesti hoitopaikan aikuiseen kissaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.