Sohvi

Lisätty sivulle: 2012-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sohvi
29.10.2012 SOHVI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN AINOAKSI KISSAKSI

****

NAARASPENTU, noin 4kk (syyskuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

21.9.2012 Sohvi on muuttunut kovasti viimeisenkin veljen lähdettyä. On nykyään kovasti ihmisystävällinen, tulee usein tervehtimään ja on kova kehräämään. Kova menemään, saattaa tulla hetkeksi itse syliin mutta matka jatkuu pian kohti uusia leikkejä. Katselee ihanasti ihmisiä silmiin ja nukkuu sängyssä vieressä. Olisi kiva kun Sohvikin pesueensa viimeisenä löytäisi jo kotinsa :)

3.9.2012 Sohvin veljet ovat jo löytäneet omat kodit, ja nyt olisi Sohvinkin jo aika päästä omaan kotiin. Mistä löytyisi tämän suloisen neidin ikioma perhe?

13.8.2012 Pentunelikko Simo, Santeri, Sulo ja Sohvi luovutettiin yhdistykselle omaa kotia etsimään n.9-viikon ikäisinä. Pikkuisia aloitettiin heti hoitamaan luovutuskuntoon, ja nyt on ikää sekä hoitotoimenpiteitä takana sen verran että voidaan aloittaa oman kodin etsintä :) Pikkuiset on madotettu ja kaikki ovat saaneet ensimmäiset rokotuksensa. Kaikki pennut antavat hoitaa itseään nätisti, luottavat ihmiseen ja katselevat silmiin.

Sohvi on oman tiensä kulkija, lujatahtoinen tyttö. Leikkii ja telmii kovasti veljiensä kanssa. Todella kaunis turkin väritys. On alkanut oppia olemaan sylissä ja ottamaan silityksiä vastaan. Tervehtii nykyään myös ihmisiä ja hakee huomiota.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.