Sofiel

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Nurmijärvi (sijaiskodissa)

Kiltti ja sievä Sofiel etsii rakkautta ja rohkaisua tarjoavaa kotia, jossa neiti pääsisi reipastumaan ja nauttimaan täysin rinnoin pikkukissan elämästä.

16.9.2019

Sofiel saapui emonsa Aelan ja sisarustensa Peytonin, Zoeyn ja Maelan kanssa Rekku Rescuen sijaiskotiin elokuun lopulla. Pennut olivat tullessaan noin 8-viikkoisia ja he olivat mitä ilmeisimmin eläneet elämänsä kaksi ensimmäistä kuukautta ilman ihmiskontaktia. Kotihoidossa pentuja on käyty totuttamaan ihmisen seuraan ja käsittelyyn, mutta vielä on matkaa, ennen kuin pennut saadaan kunnolla sosiaalistettua. Uusien kotien tulee jatkaa pentujen totuttamista kotikissan elämään ja tämän vuoksi etsimme heille kaikille jo jonkin verran kissakokemusta omaavia koteja. Arkuutensa vuoksi nämä pennut eivät myöskään sovellu pikkulapsiperheeseen.

Sofiel on kiltti, mutta vielä hieman varautunut ihmisen kosketukselle. Sofiel tulee viereen leikkimään, mutta vaatii vielä lisää rohkaisua tullakseen täysin reippaaksi. Sofiel toivoo, että uudessa kodissa olisi hänen seuranaan kiltti ja reipas tyttökissa, joka toimisi hänen tukenaan ja mallina ihmisiin totuttelussa. Myös emon tai jonkun sisaruksen kanssa yhdessä muuttaminen sopisi. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin aikaisintaan lokakuun puolessa välissä.