Sofi

Lisätty sivulle: 2011-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sofi
28.4.2011 Sofi sai kodin Helsingistä Siilike-kissan kaverina.

****

Naaras, noin 1-2 v.

Sofi on Virumaan tarhalla asuva, 1-2-vuotias, ruskeatiikeri naaraskissa, jolle etsitään kotia mahdollisesti toisen kissan kaverina, sillä Sofi tulee lajiseuralaistensa kanssa toimeen erittäin hyvin.

4.4.2011 Sofin kodin löytymisellä alkaa olla todella kiire, sillä Virumaan turvakoti lakkaa olemasta 1.5.2011. Mikäli sydämessäsi ja kodissasi olisi Sofi-kissan mentävä aukko, otathan yhteyttä varaajaan.

15.2.2011 Miu! Olen Sofi, kiltti ja sopeutuvainen kissatyttö. Kaipaan omaa kotia, jossa hellyydentarpeeni huomioitaisiin ja saisin kovasti kaipaamiani rapsutuksia. Minun kanssani samanvärisiä kissoja on tarhalla nyt aika monta, mutta olisi hienoa, jos joku meidät ruskeatiikeritkin huomaisi! Ainakin esitin tämän toiveeni viikonloppuna minua kuvaamassa käyneelle yhdistysväelle ja he lupasivat koittaa auttaa minua ja kavereitani. Turkkini on kiiltävä ja minulla on hauska, pieni, valkoinen laikku kaulassani. Tulen hyvin juttuun parakin muiden kissojen kanssa, sillä olen luonteeltani avoin ja ystävällinen. Oma loppuelämänkoti olisi silti mahtava juttu!

Minut tuotiin löytöeläintarhalle marraskuun alussa 2010 Tapan kaupungista, jossa kuljeksin irtolaisena. Ikää minulla on sanottu olevan korkeintaan muutaman vuoden verran. Minut on jo steriloitu ja osaan käyttää hiekkalaatikkoa. Jos sinulla on tarjota minulle hyvä ja sitoutunut koti, yhdistys järjestää minulle kuljetuksen Helsinkiin, josta voit minut noutaa.

LUOVUTUSMAKSU on 120e, mihin kuuluu EU-passi, sisäloishäätö, ulkoloishäätö, rabiesrokotus, kolmoisrokotus, sterilointi, tunnistemikrosiru, sienitesti sekä FeLV- ja FIV-testit.