Snappi

Lisätty sivulle: 2011-05-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Snappi
27.7.2011 SNAPPI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

UROS, noin 3,5 kk (heinäkuussa 2011) Helsingissä

13.7.2011 Miten osaankaan pukea sanoiksi sen, miten mahtava pikkukissa on kyseessä?

Snappi on välitön ja rohkea kissanalku, joka ei pelkää mitään ja suhtautuu kaikkeen iloisen uteliaasti. Snappi tulee loistavasti toimeen omien kissojeni kanssa, ja osaa puhua kissaa mainiosti. Ei haasta riitaa vaan mieluummin väistää, jos jollain kissallani menee hermo tähän vauhdikkaaseen pikkuiseen.

Toki Snappi on pentumaisen villi, mutta äärettömän kiltti. Pikkuinen puuhailee omiaan lelujen kanssa, peuhaa muiden kissojen kanssa sekä nukahtaa yllättäen kesken leikin:D Snappi osaa myös rauhoittua kainaloon nukkumaan, sylissäkin tämä pikkuinen viihtyy painautuen suloisesti rintaa vasten.

Snappi kaipaisi kovasti sitä omaa kotia, jossa saisi kasvaa rakastetuksi kolliksi omien ihmisten ja kenties kissakaverinkin kanssa.

12.7.2011 Snappi -poika oli lauantaina Jumbon Faunataressa edustamassa Rekku Rescue -yhdistystä mallikkaasti, Faunataressa olleen yhdistyksen esittelypöydän yhteydessä. Herra hurmasi kaikki kävijät suloisella ja reippaalla olemuksellaan. Snapin kotihoitajalla on edessään muutto, joten olisi todella hienoa, että poika pääsisi omaan rakastavaan kotiin mahdollisimman pian. :D

9.7. Lisätty uusia kuvia ihanaisesta Snapista :)

3.7.2011 Snappi saapui luokseni kotihoitoon 1.7. ja alkujännityksen jälkeen Snapista paljastui varsin vekkuli pikkukolli. Snappi rakastaa ihmisen huomiota, hän on hurmaava kehruukone, joka puskee, kiehnää ja heittää mahtavia kuperkeikkoja kun häntä silittää:) Ja voi että miten lelut saavatkaan kyytiä Snapin käsittelyssä :D

Snappi syö laadukasta eläinkaupan märkäruokaa,raksuja sekä raakalihaa, ja hänen ruokahalullaan pikkuruisesta kasvaa varmasti iso kolli. Vessa-asiat pikkuinen osaa hoitaa myös oikein mallikkaasti hiekka-astiaan.

2.7.2011 Snappi pääsi kotihoitoon Suomen puolelle. Kaikki sisarukset ovat jo saaneet kodin, missä odottaa pienen Snapin oma koti?

22.6.2011 Lisätty uusia kuvia. Snapin sisaruksille on jo löytynyt kodit ja Snappikin olisi valmis omaan kotiin.

20.5.2011 Sisarusket Swiiti, Snippi ja Snappi odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Tallinnassa. Pennut ovat valmiita omaan kotiin heinäkuun alkupuolella.

Snappi on raidallinen pikkupoika, kotihoitajan mukaan hiljainen ja rauhallinen.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.