Smoky (nyk. Muba)

Lisätty sivulle: 2016-02-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Smoky (nyk. Muba)
16.3.2016 Smoky sai kodin Helsingistä kahden muun kollin kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.3.2016 Smoky, tai kuten vähän vahingossa aloimme häntä kutsua: Muba (lyhenne
Mustasta Barbaarista :D), ei vaikuttanut olevan moksiskaan muutosta meille. Hän lähti heti tutkimaan ja haistelemaan kaikkea, ruoka maistui hyvin ja ensiminuuteista asti Muba pörisi, kehräsi ja puski iloisasti ympäriinsä. Ainoa pelon kohde olivat Yoda-aamutossut, jotka jouduttiin laittamaan pois näkyvistä, kun tajusimme, että niiden takia Muba piiloutui sängyn alle. Uudet isoveljet Santtu ja Viiru kiinnostivat erittäin paljon. Muballa ei siis vaikuttanut olevan minkäänlaisia ongelmia sopeutua uuteen kotiinsa. Sen sijaan Santulla ja Viirulla tuntui olevan enemmän vaikeuksia tottua uuteen tulokkaaseen. Sähisemistä ja murinaa esiintyi jonkin verran. Makuuhuonetta ja keittiötä puolustettiin intensiivisesti: Viiru ei suostunut syömään ruokaa, jos Muba oli koskenut siihen ja Muba ei ollu tervetullut sänkyyn yöksi nukkumaan, ynnä muuta reviirikiistaa.

Tilanne kuitenkin parantui huomattavasti vain parissa päivässä. Santtu tottui uuteen perheenjäseneen varsin nopeasti: molemmat nuuhkivat toisiaan kiinnostuneina ilman sähinää tai murinaa, ruokaa mussutettiin vierekkäin keittiössä ja torkkuhetkiä vietettiin varsin lähekkäinkin. Viirulla kesti muutama päivä enemmän tottua uuteen tulokkaaseen (ehkä noin 5 päivää), mutta tilanne on tällä hetkellä varsin hyvä. Aurinkoisina päivinä lasitettu parveke on kaikkien kolmen mieleen ja siellä on ihana lötkötellä, varsinkin kun parvekkeen musta sohva oikein imee kaiken lämmön itseensä. Muba on todella leikkisä tapaus, eikä isoveljet ole vielä oikein ymmärtäneet hänen leikkikutsujaan, mutta onneksi Muba pystyy myös leikkimään yksinään (erityisesti piipittävät hiirilelut ovat saaneet kyytiä) ja keppi, jonka päässä on höyhen ja helistin on myös yksi lemppareista. Muba on aivan ihastuttava persoona, pehmoinen, hulvaton ja puhelias nuori herra! Hän sai tällä viikolla jo vieraitakin, kun kaksi ystäväämme tulivat tapaamaan häntä. Muba ujosteli hetken, jonka jälkeen uskaltautui rapsuteltavaksi ja paijailtavaksi ilman mitään ongelmia. Selkeästi sosiaalisesti lahjakas yksilö!

***

Leikattu uros, noin 2 v.

23.2.2016 Smoky on nuori kodinvaihtaja, joka saapui Rekkujen kotihoitopaikkaan neljän muun samasta paikasta lähtöisin olevan kissakaverin kanssa: Harmin, Pertsan, Susan ja Viivi-Justiinan.

Smoky on varsin komea herrasmies – jopa niin komea, että se unohtuu usein tuijottamaan omaa kuvaansa hoitopaikan eteisen peilistä! Muhkea kolli ei ujostele vieraitakaan ihmisiä, vaan on erittäin ystävällinen ja suopea kaikkien silityksille. Sen pehmeä turkki ja leppoisa olemus onkin hurmannut niin hoitajan kuin kyläilevät vieraat.

Reipas poika kotiutuisi mielellään paikkaan, jossa sille on leikkikaverina toinen kollikissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.