Smirre

Lisätty sivulle: 2013-05-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Smirre
14.7.2013 Smirre muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu uros, noin 1v. kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

27.6.2013 Smirre on päässyt tutustumaan hoitopaikan omaan tyttökissaan ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, kun leikitään ja painitaan yhdessä. Smirren kodissa voisikin olla kissakaveri, joka jaksaisi tätä villiä nuorta kollia.

24.6.2013 Smirre on kotiutunut hyvin hoitopaikkaan. Ujous on kadonnut ja kuten arveltiinkin niin Smirre on oikein reipas ja leikkisä nuori herra. Smirren touhuja on hauska seurata niin antaumuksella ja ilolla kisu leikkii ja puuhaa. On tavallista, että leikin keskellä Smirrelle iskee hellyyskohtaus ja silloin tullaan kiireellä hoitotädin syliin puskemaan.

Smirre on kumminkin vähän raisu leikeissään. Toisinaan käy käsiin ja jalkoihin kiinni, kun innostuu. Mutta se ei koskaan pure kunnolla, näykkäisee ja lähtee karkuun ennen kun edes ehdin älähtää. Tästä pahasta tavasta harjoitellaan pois, mutta pienten lasten perheeseen Smirreä ei suositella.

29.5.2013 Smirre on ihmisystävällinen ja komea kolli. Turkista löytyy upeea ketun punaista ja minkin ruskeaa. Meille tullessaan, uusi paikka hieman ujostutti ja ensimmäiset päivät menikin piilossa lymyten. Kuitenkin kun kisu piilosta kaivettiin esiin niin Smirrestä paljastui hempeitä puolia heti. Hyvin viihtyi sylissä ja iloisesti kehräsi. Meidän talonväen kanssa ystävystyi heti, mutta taitaa silti outo paikka hieman jännittää. Kunhan kunnolla tutustuttiin niin Smirre viihtyi vieressä koko yön. Uskon että kunhan Smirre tutustuu uuteen paikkaan kunnolla, niin tästä kissasta kuoriutuu rento ja kiltti kissa, joka viihtyy seurassa ja tykkää paijjaamisesta.

Täältä voit lukea lisää Smirrestä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.