Slopestyle

Lisätty sivulle: 2014-02-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Slopestyle
28.4.2014 Slope sai kodin toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

13.5.2014 Slope yrittää nykyään kovasti saada Kaustista painileikkeihin mukaan. Kaustisella oli veljensä kanssa leikkiessä usein tapana kellahtaa kumoon ja olla siten altavastaajana. Sama meno jatkuu nyt, mutta ilmeisesti Slopen otteissa on jotain erilaista minkä seurauksena Kaustinen elämöi Slopen alla maukuen ja jopa sähisten. On hiukan hankala tulkita kuinka paljon Kaustinen tykkää noista leikeistä. Joka tapauksessa ne ovat nyt ainoita tilanteita missä sähistään ja Slope on saanut välillä lempeitä korva- tai naamapesuja. Sopuisa yhteiselämä on siis ottanut edistysaskeleita.

Slope on muistuttanut meitä, että elo nokkelan kissan kanssa vaatii suurempaa tarkkaavaisuutta, kuin mitä ehdimme veljesten kanssa tottua. Ruokaa voi säilyttää vain hyvin valituissa paikoissa. Isäntä totesi ettei hellalle (kylmällekään) sovi jättää mitään valvomatta, mutta arvatkaa vain kenen pannulle unohtamasta kanapihvistä katosi puolet. Emännän kasvisruoat eivät nekään ole välttämättä turvassa, kun ottaa huomioon miten nopeasti lattialle tipahtanut pisara hummusta nuolaistiin parempiin suihin.

Moottori on Slopella hyvässä kunnossa. Se antaa hyvin energiaa juosta lelujen perässä eestaas ja hurisee voimakkaasti kun on aika makoilla sylissä sohvalla. Hurmuripoika.

4.5.2014 Slope/Slopanderi/TouhuSloPetteri/Killisilmä voi hyvin ja on meidän ihmisten mielestä oikein hurmaava tapaus. Toinen kissamme Kaustinen ei valitettavasti ole toistaisesi yhtä vakuuttunut, mutta suunta on parempaan päin.

Slopella on ruoka- ja leikkihalu kohdallaan ja uteliaisuutta piisaa. Ihan alkuun se oli suljettuna keittiöön, joka oli pian tutkittu perusteellisesti. Myöhemmin Slope sai tutustua muuhun asuntoon Kaustisen ollessa suljettuna makuuhuoneeseen. Ensimmäinen kerta jännitti kovasti, mutta nyt asunnossa ei ole soppea johon Slope ei olisi innokkaasti työntämässä nenäänsä. Kiipeilypuun korkeimman kohdan saavuttaminen vaati hiukan opettelua ja kirjahyllyjen valloitus on vielä alkutekijöissä. Slope on myös ottanut lupaavat ensiaskeleet sekä temppu- että sylikissana. Ensimmäistä varten aloitin totuttelun naksuttimeen ja jälkimmäistä Slope kokeili tänään käpertymällä syliin tv:n ääreessä. Ihan itse kiipesi, joskin hiukan houkuteltuna.

Kissat ovat nyt saaneet olla valvotusti toistensa kanssa tekemisissä. Ensimmäiset kosketukset sujuivat kutakuinkin näin: Kissat lähestyvät toisiaan ja haistelevat neniä pari sekuntia. Sitten Kaustinen sähisee ja murisee ja joko Slope pakittaa tai Kaustinen poistuu kauemmaksi. Reaktio oli pettymys ja oli erikoista nähdä ensimmäistä kertaa Kaustinen sähisemässä. Kaustinen, joka oli yleensä alimmainen veljen kanssa painiessa. Kaustinen, joka ei ymmärtänyt mitä tapahtuu kun veli sähisi hoitokäärmeelle terraarion läpi. No, eihän sitä voi koskaan ennustaa miten eläin käyttäytyy uudessa tilanteessa. Sähinättömien haisteluiden määrä on onneksi nousussa ja kissat ovat viettäneet aikaa samassa tilassa ja jopa lähes rinnatusten ilman sen kummempia reaktioita. Kaustinen on katsellut rauhassa vierestä Slopen tohinoita vaikkapa ah niin ihanan pakettinauhan kimpussa (paljon hauskempi kuin esim. huiska joka oli yksi paketin sisällöistä…). Slopen yritykset houkutella kaveri leikkiin ovat kuitenkin jääneet vaille vastakaikua. Pari tuntia sitten Kaustinen antoi muutaman lipaisun Slopelle, joten toivoa on ilmassa! Ostin Feliwayta hiukan vahvistamaan tuota toivoa.

***

Leikattu uros, noin 8 kk. Kotihoidossa Vantaalla.

6.4.2014 Slope on todella ihana hurinahemmo, joka nauttii kunnon rapsutuksista, oli rapsuttajana sitten tuttu tai tuntematon ihminen. Ensimmäisen varovaisen haistelun jälkeen Slope oikein painautui kättä vasten ja kiehnäsi siinä onnesta ymmyrkäisenä. Slopella on mahtava puuhkahäntä ja se on muutenkin veikeän näköinen kissa. Mistä löytyisi koti tälle ihanalle hurmurille? Kodissa olisi hyvä olla kissakaveri ja koiriinkin Slope on tottunut.

13.3.2014 Slopella kävi lapsiviereita ja rauhallisten tyttöjen kanssa tultiin ainakin hyvin juttuun ja innostuttiin jopa leikkimään huiskalelulla.

11.3.2014 Slope on reipastunut huimasti ja eilen oli kylässä iso joukko ihmisiä eikä se haitannut Slopen menoa juurikaan. Sohvalle tultiin syliin ja koiratkaan eivät isommin hätkäyttäneet, koska eivät olleet Slopesta kiinnostuneita.

24.2.2014 Slopestyle on ujohko nuori mies jolla on muhkea musta turkki. Slope suhtautuu ihmisiin hieman varauksella ja äkkinäiset liikkeet ja äänet saa sen säikkymään, mutta totuttuaan ihmisen läsnäoloon Slope reipastuu ja antaa silittää nätisti.

Slopen kaipaa uudeksi kodiksi rauhallista aikuiskotia jossa voisi ehkä olla kissakaverikin. Pitkän karvansa vuoksi uuden kodin tulee olla sitoutunut säännölliseen turkin harjaamiseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.