Sisyfos (nyk. Kostja)

1-3 v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Tämä upea kolli löytyi ulkoa vaeltamasta ja vietiin löytöeläintalolla. Kukaan ei häntä kaivannut ja tullut hakemaan kotiin, joten kollin matka on vienyt Rekku Rescuen sijaiskotiin etsimään omaa kotia ainoana kissana.

17.12.2018

Sisyfos muutti omaan kotiinsa Helsinkiin ja saa nauttia nyt elämästä ainoana lemmikkinä.

28.11.2018

Sisyfos on saanut erikoisen nimensä sijaiskodin hoitajalta, joka rinnasti Sisyfoksen huonon tuurin ja kissakriisin edustajana myyttiseen hahmoon nimeltä Sisyfos. Sisyfos tuomittiin ikuisesti vierittämään kiveä mäkeä ylös. Aina kun kivi oli melkein, huipulla se vierikin takaisin alas ja Sisyfoksen urakka alkoi aina alusta. Kissakriisi vaikuttaa yhtä loputtomalta työltä, mutta silti monet vapaaehtoiset ja ammattilaiset antavat aikaansa kissojen pelastamiselle aina uudestaan ja uudestaan, kuin tarinan Sisyfos konsanaan. Sisyfos-kissa on myös SEY:n Kissakriisi-kampanjan kasvo.

Sisyfos saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin löytöeläintalolta. Monista katsojista sille ei löytynyt kotia, vaan poikaa vaivasi yskä ja epäillyt terveysvaivat saivat monet perääntymään. Sijaiskotiin saapumisen jälkeen yskiminen on loppunut ja Sisyfos kävi myös tutkimuksissa, joissa mitään astmaan viittaavaa löytynyt.

Persoonallinen ja hyvin ihmisrakas Sisyfos suhtautuu ennakkoluulottomasti uusiin ihmisiin ja nauttii suunnattomasti silityksistä. Välillä hellyyspuuskat saatavat mennä niin yli, että hän nappaa kädestä tai jalasta kiinni, joten hän ei sovi pienten lasten perheeseen. Sisyfos on touhukas poika, jolle kannattaa keksiä tekemistä, koska muuten hänen lempiharrastuksiin kuuluu muun muassa pahvilaatikoiden silppuaminen ja ovien avaus. Lisäksi poika on hyvin perso ruualle, joten hänen kanssa täytyy olla tarkkana, ettei ylimääräistä painoa ala kertyä.

Sijaiskodissa Sisyfos ei ole tullut lainkaan toimeen kodin muiden kissojen tai koirien kanssa. Omaan kotiinsa Sisyfos on valmis muuttamaan heti sen löydyttyä. Tärkeintä hänelle on vain olla oman ihmisensä ainoa lemmikki ja saada elää turvallista elämää sisäkissana.