Sisu Salmiakki (nyk. Sisu)

Lisätty sivulle: 2010-11-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sisu Salmiakki (nyk. Sisu)
11.12.2010 Sisu Salmiakki muutti omaan kotiin Vantaalle

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.4.2013 Sisu Salmiakin nimi lyhentyi heti kisun meille muuttaessa Sisuksi. Sisu on pennusta saakka ollut varsinainen sylikissa ja lellikki. Sisu hakeutuu aina syliin välittämättä mitä on meneillään. Vieraita Sisu ei ole missään vaiheessa arastanut, vaan tervehtii reippaasti kaikki taloon tulijat. Sisun pahe on ruuan nappaaminen salamannopeasti suoraan emännän / isännän lautaselta. Vielä nyt vähän vanhempanakin Sisu on kovin leikkisä ja silloin tällöin juoksee täynnä intoa ja kovaa meteliä pitäen ympäri asuntoa.

Alkuvaikeuksien jälkeen vanhempi kissamme Sylvi hyväksyi miten kuten Sisun perheen jäseneksi. Nyt kisut elävät kohtuu rauhallista yhteiseloa.

***

Urospentu, noin 2,5kk (marraskuussa 2010), kotihoidossa Espoossa(luovutus omaan kotiin joulukuun alusta alkaen)

26.11.2010 Mustat sisarukset Leidi Laku, Hiili Hulda, Piki Pikkarainen, Noki Neiti ja Sisu Salmiakki odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Espoossa.

Kotihoitaja kertooo: Viisi mustaa kissavauvaa saapui meille kotihoitoon 17.10.2010 Porin suunnalta. Pennut olivat suloisia, kuten nyt niin pienet vaan voi olla, ja syliin sai ottaa alusta asti. Alkuun juotiin eläinlääkärin vinkistä vuohenmaitoa emonmaidon puuttuessa, ja kissanruuatkin maistuivat oikein hyvin. Viisikko sai nimikseen Leidi Laku (tyttö), Hiili Hulda (tyttö), Piki Pikkarainen (poika), Noki Neiti (tyttö) ja Sisu Salmiakki (poika).

Pennut ovat todella samannäköisiä, lähes kokonaan mustia kaikki. Kaulassa, kainaloissa ja vatsassa on valkoisia karvoja, eri pennuilla eri määrät ja näitä karvoja vertailemalla pennut voi erottaa toisistaan. Luonteenpiirteiden eroista on vaikea sanoa vielä mitään, joku viihtyy sylissä pitempäänkin kehräämässä, joku on pomo ruokakupeilla ja yrittää pienellä murinallaan hätistää muita kauemmaksi “hänen” ruokansa kimpusta. Nälkä näillä on aina, toisaalta touhua riittää niin paljon että kyllä sitä energiaa tarvitaankin!

Kaikki ovat oppineet hienosti sisäsiisteiksi. Pennut ovat terveitä ja madotettuja, ensi viikolla pienet ovat luovutusikäisiä, ensi viikolla on myös aika ensimmäisiin rokotuksiin. Siispä onkin aika siirtyä seuraavaan steppiin eli oman kodin etsintään, joka alkaa nyt!

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.