Sisu

n. 8-10 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Sisu on hurmaava ja leppoisa, arviolta 8-10 -vuotias kolli, joka etsii uutta kotia ystävänsä Misun kanssa. Sisu tuli Rekuille, koska edellisessä kodissa puhkesi allergia.

7.2.2023

Sisu on tästä kaksikosta se rauhallisempi. Hän ei turhia hötkyile, vaan osaa ottaa elämän rauhallisesti. Hän tykkää hakeutua ihmisen viereen hakemaan rapsutuksia, mutta vetäytyy omiin oloihinsa saatuaan huomiosta tarpeekseen. Jos ihminen tekee liian nopeita liikkeitä kohti, Sisu pinkaisee piiloon, ja siksi hänelle haetaankin kotia, jossa on pelkästään aikuisia tai lapset ovat jo sen verran varttuneita, että osaavat kunnioittaa herran rajoja. Hän on suhteellisen hiljainen paitsi silloin, kun on kyse ruuasta. Silloin hän päästää ilmoille maailman pienimmän miukaisun kertoakseen että hänellä on nälkä.

Sisu tykkää ruuasta, ja usein pyrkiikin syömään oman annoksensa lisäksi kaverinsakin annoksen. Tästä syystä herra on hieman ylipainoinen, ja hänen ruokailuaan tulee jonkin verran valvoa. Hän syö pelkkää märkäruokaa, kuivat naksut hän jättää muille. Märkäruokien suhteen hän on kaikkiruokainen.

Lievän ylipainon vuoksi Sisua tulee uudessa kodissa tarjota paljon virikkeitä. Hän tykkää leikkiä, mutta hänen leikkinsä ovat yleensä melko energiatehokkaita. Hän tykkää vaania saalistaan ja iskeä vasta, kun saalis tulee tarpeeksi lähelle. Muutamien heitettävien lelujen perään juokseminen on myös mielekästä touhua. Iltaisin valojen sammuttua on myös odotettavissa n. kymmenen minuutin kissarallit.

Sisu ei pidä nostelusta, mutta muuten peruskäsittely sujuu: turkin harjaus on mukavaa puuhaa, lääkkeet menevät murskattuna ruuan seassa ja kynsien leikkuukin onnistuu suhteellisen hyvin, vaikka kärsivällisyys meinaakin aina yhden tassun jälkeen loppua. Sisu on perusterve, mutta uuden kodin tulee varautua iän mukanaan tuomiin vaivoihin ja vuosittaisiin terveystarkastuksiin. Sisulta poistettiin melko paljon hammaskiveä, joten hampaat on hyvä tarkastuttaa myös vuosittain.

Summary in English

Sisu is a relaxed 8-10 -year-old cat, who is looking for a forever home together with his friend Misu.

Sisu is a calm and quiet cat who likes being petted by humans. He does get a bit scared by sudden noises or movements, so he is looking for a home with no small children.

Sisu is slightly overweight, and he often tries to eat Misu’s food also. His weight will have to be monitored by his new home. Sisu likes only wet food.

Sisu doesn’t like being picked up, but otherwise he tolerates well nail-cutting, brushing and taking his meds. He is healthy, but since he is getting older his future home will have to be prepared to take him for early vet check-ups and dental appointments.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Hanna / 0452212535

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

hannarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Sisu

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.