Sissy

Lisätty sivulle: 2009-06-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sissy
16.11.2009 SISSY SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

24.5.2010 Sissylle kuuluu pelkkää hyvää! On sopeutunut uuteen ympäristöön erinomaisesti. Se vähän piinaa muita kissoja mutta tykkää sen sijaan kaikista ihmisistä. Erittäin ihmisystävällinen. On onnistunut käännyttämään pahimmatkin epäilijät suloisuudellaan. Kuvia ei vielä ehditty ottaa kun kamera on rikki mutta lähetän ne sulle heti kun saan otettua. Mukavaa kesää!

****

16.9.2009. Sissylla on kiire sen takia, että muut kissat kiusaavat tyttöä ja tämän takia Sissy on jouduttu eristämään häkkiin. Sissy pelkää myös tämän takia muita kissoja.

19.6.2009 Sissy on nuori, n. 6 kk vanha kissaneiti, joka on löydetty ja toimitettu Virumaan tarhalle. Sissy on ystävällinen tyttö, joka pitää toisista kissoista ja ihmisseurasta.

Sissy matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Sissy asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Sissy on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.