Sisley (Nyk. Ruusu)

Lisätty sivulle: 2008-07-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sisley (Nyk. Ruusu)
8/2008 SISLEY SAI KODIN PORISTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

24.8.2008 Meille on erittäin hyvin kotiuduttu, ensimmäisestä päivästä lähtien. :) Pikkukisu kulkee nykyään nimellä Black Rose, kotoisammin Ruusu. Tosiaan ensimmäisestä päivästä lähtien hän ollut kuin kotonaan, toinen kissamme Moses kummasteli, sähisi ja murisi ensimmäisen viikon uudelle tulokkaalle, mutta nyt nämä kaksi tärpästikkeliä nukkuvat jo vierekkäin ja painivat ja leikkivät villisti keskenään. Ruusu on erittäin utelias, rohkea ja melko röyhkeä luonteeltaan, ottaa tassuillaan kädestä tai haarukasta kiinni koska hän haluaa maistaa kaikkea mitä mekin olemme syömässä:) Ruoka siis maistuu erittäin hyvin.

Ruusun luonteesta on ollut apua sopeutuessa elämään Moseksenkin kanssa, Ruusu ei välittänyt pätkän vertaa ensimmäisen viikon aikana vaikka Moses sähisi hänelle. Ruusu vain katsoi ja tönötti, että mitä tuo nyt tuossa toilailee :)
Ruusu on erittäin leikkiväinen, usein aika ylivilkas ja meillä vedetäänkin joka yö ja päivä kovaa rallia kahden kissan voimin. On ollut ihanaa huomata miten meidän Moseskin on piristynyt, koirakaverin meno taivaaseen oli outo juttu hänellekin. Lokakuussa matkustamme Ruusun ja Moseksen kanssa Tampereelle kansainväliseen kissanäyttelyyn, katsotaan miten siellä mahtaa mennä, tuleeko kaaos vai palkinto. :)

Loppujen lopuksi meillä menee erittäin hyvin, Ruusu on valloittanut meidät ja monet muutkin luonteellaan ja tietenkin niillä ihanan suklaanruskeilla anturoillaan. :D Kiitos Rekku-Rescuelle, että saimme antaa kodin tällaiselle ihanuudelle, tämä pikkuprinsessa jaksaa valloittaa ja piristää meitä ja Mossea joka ikinen päivä! T. Riikka J.

17.7.2008 Sisley ja Sassy ovat suomalaiset kissasisarukset, jotka etsivät yhdistyksen hoitokodissa Kiikoisissa sitä omaa kotia. Sisley on lähes pikimusta, vain kaulassa hieman valkoista, Sassy taas kaunis harmaavalkoinen neitonen. Molemmat ovat reippaita ja rohkeita kissanpentuja, jotka sopisivat vaikka samaan kotiin!