Sisko

Lisätty sivulle: 2007-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sisko
28.9.2007 SISKO PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, noin 4kk (syyskuussa 2007)

2.9.2007 Sisko-ressukka on myös oikein kiltti tyttö. Se on nähnyt elämässään niin paljon kipua ja surua, että se saa suorastaan kyyneliin. Sisko on kovin arka mutta hellyydenkipeä, se laulaa koko ajan laulujaan, kokeilee tassuillaan ja halua olla ihmisten kanssa. Se ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

24.8.2007 Kissanpennut Sisko, Sakke ja Veikka odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä, joko yhdessä tai erikseen.

Kuulumiset Tallinnasta:
“Samalta pihalta kuin Veikka & Sakke lõydettiin vielä yksi pikkuinen kissatyttönen ja sillekin oli aiheutettu samanlainen vaikea silmävamma: silmä oli kiskottu ulos ja poltettu happolla. Silmä poistettiin ja kiireinen leikkaus onnistui.

Luultavasti kaikki pennut ovat sisarukset ja selvästi ollut kotikissat-luottavaiset ja ihmisrakastavat. Raukat sattuivat kiduttajan kynsiin ja olivat heidetty ulos kuolemaan.

Pikkukisu on säilyttänyt ilon ja hellyyden, tykkää silityksistä, oppii hoitokodissa uudelleen luottamaan ihmisiä ja odottaa oma rakastava perhettä.”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.