Sisi

Lisätty sivulle: 2016-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sisi
5.2.2016 Sisi sai kodin Helsingistä kahden kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Helsingissä.

26.1.2016 Veljiensä ja siskonsa löydettyä uudet kodit, Sisi jäi yksin sijoituskotiin. Samalla Sisi päätti luonteikkaana tyttönä, että nyt saa luvan arkuus jäädä ja tykkääkin olla siellä missä ihmiset. Jos ei saa heti huomiota, niin neiti ilmoittaa tämän vienolla äänellä ja tulee jalkoihin kiehnäämään. Heti kun rupeaa neitiä silittämään, niin rupeaa kuulumaan tasainen kehräys. Sylissäkin on opittu jo viihtymään.

Sijoituskodin omista kissoista on tullut kivoja kavereita ja Sisi tykkääkin olla lähellä muita kissoja sekä nukkua näiden vieressä. Sisi on osoittautunut luonteikkaaksi, mutta samalla todella kiltiksi tytöksi.

14.1.2016 Maximus, Franz, Sisi ja Ellu saapuivat yhdessä Satakunnasta kotia etsimään.

Sisi on sisarustensa rauhallinen versio. Siinä missä muut tohottavat leikkien lattialla ja rapsutuksia kerjäten, niin Sisi mielellään seuraa mitä tapahtuu. Rapsutuksien ja silitysten suhteen Sisi on kyllä yhtä vastaanottavainen kuin muut. Tällöin neiti innostuu ja rupeaa kehräämään.

Sisi on sisarustensa tavoin tottunut käsittelyyn eikä pelkää tuttuja ihmisiä. Vieraisiin suhtaudutaan hieman varauksella, kunnes huomataan että näiltä voi saada makupaloja tai silitystä. Ruokahalu Sisillä on hyvä ja kun kuuluu ruokapurkin aukaisusta tuleva ääni niin Sisi tulee heti katsomaan mitä sitä olisi tarjolla.

Sisi olisi tavattoman kiitollinen, jos uudessa kodissa olisi kiva tyttökissa kaverina täyttämässä tämän hyvätapaisen neidin elämää.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.