Siru

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

22.2.2018

Lisätty kuva Sirusta nauttimassa uudesta raapimapuustaan.

29.1.2018

Nuoresta iästään huolimatta Sirulla on epäonnisten sattumien kautta ehtinyt olla jo useampi koti.  Menneisyydessä tytöllä on ollut ongelmia tulla toimeen niin koirien kuin myös toisten kissojen kanssa. Tämän vuoksi Siru etsii nyt kotia, jossa se saisi olla perheen ainoana silmäteränä.

Sosiaalinen sekä seurallinen Siru tykkää seurailla sekä olla mukana kaikenlaisissa kodin askareissa. Sylissäkin Siru viihtyy, kunhan saa itse päättää siihen hyppäämisestä. Antaa myös tutun ihmisen kiltisti käsitellä sekä nostaa. Silitykset otetaan vastaan kovasti kehräten sekä puskien. Vieraita Siru on vielä ainakin toistaiseksi hoitokodissaan hieman jännittänyt ja tilanteesta riippuen joko piiloutunut tai jäänyt hieman sivummalle seurailemaan tilannetta.

Leluista Sirun mieleen ovat eniten olleet laserlelu sekä höyhensyötillä varustettu onki.  Myös herkuilla täytettävät aktivointilelut ovat olleet tytön mieleen.

Sirun toiveena on, että uudessa kodissa ymmärrettäisiin nuoren kissan aktivoinnin tärkeys ja ollaan valmiita järjestämään sille paljon virikkeitä ja tekemistä. Vanhassa kodissaan Siru on tottunut syömään puoliksi laadukasta märkäruokaa sekä raakaa lihaa ja uuden kodin toivotaan jatkavan samalla linjalla.