Siru (Nyk. Bätmän)

Lisätty sivulle: 2013-08-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Siru (Nyk. Bätmän)
19.9.2013 Siru sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

4.3.2014 Bätmän on sopeutunut erittäin hyvin uuteen kotiinsa ja kissakaveriin, Moosekseen. Bättis on selvästi elämänsä Batman kun taas Mooses on tyytynyt Alfredin rooliin ja minä taidan olla vain supersankarin avustaja, Robin.

Bätmän ja Mooses leikkivat paljon yhdessä ja nukkuvat usein vierekkäin. Koska pentu ei ole vielä ihan täysin oppinut peseytymisen tärkeyttä, Mooses huolehtii myös pikkukissan puhtaudesta.

Laservalo on ehdottomasti pienen tulokkaan lempparilelu. Sen perässä juostaan niin kuin Gotham City olisi tuhoutumassa ja kaikki pitää pelastaa. Energiaa Bätmänillä on vielä hivenen liikaa, joten sylissä ei se pitkiä aikoja jaksa olla ellei sitten itse ole kiivennyt syliin ja nukahtanut siihen.

Pikkukisu on kasvanut hurjasti ja onkin nykyään vähän alle 3 kiloinen prinsessa.

Bätmänin ja Mooseksen yhteiseloa voi seurailla myös täältä.

***

Leikattu naaraspentu, noin 11 vkoa (22.8.2013), kotihoidossa Vantaalla.

30.8.2013 Lisätty Sirulle lötköttelykuva.

22.8.2013 Siru, Pekko, Selina ja Hukka ovat tulleet Rekkujen hoitoon paljon mediahuomiota saaneesta “kissojen kauhutalosta” Kankaanpäästä heinäkuun alussa.

Pienen pieni Siru on kovin utelias ja onkin ensimmäisenä tutkimassa paikkoja, kunhan pienen pieni alkuarkuus menee ohi. Siru tykkää olla mukana touhuamisessa ja auttaa mm. hiekkalaatikon siivoamisessa. Sirun mieleen on kaikki rapisevat asiat ja niiden perään kiivetään vaikka hyllylle. Siru on myös pienestä koostaan huolimatta kova syömään ja vaatimaan ruokaa pienellä miu-äänellään. Siru oli myös ensimmäisenä pennuista karkaamassa hoitohuoneesta ja kerran tässä onnistuessaan törmäsi pieneen koiraan, eikä ollut milläskään. Siru tykkää myös ihmisistä ja leikkii mielellään sylissä. Siru tulee hyvin juttuun muiden kissojen kanssa.

Siru etsii kotia, jossa sillä olisi seurana leikkisä kissakaveri!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.