Sirkka nyk. Vilma

n. 1v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.11.2022 Sirkka, nykyisin Vilma muutti omaan kotiin Vili-kissan kaveriksi Helsinkiin
***
10.11.2022
Sirkka kävi kokeilemassa elämää omassa kodissa, mutta valitettavasti perheen toinen kissa kiusasi kilttiä Sirkka-parkaa niin että hän palautui takaisin yhdistykselle. Eli Sirkka palautui myös etsimään kotia ja edelleen hän haluaisi kyllä oman kiltin kissakaverin.
12.7.2022 Sirkka muutti omaan kotiin Turkuun
Sirkka on nuori ja vielä hieman arka populaatiotaustainen tyttökissa.
15.6.2022
Sirkka, Mirkku, Tytskä, Smirgeli; rakkaalla kissalla on monta nimeä.
Tämä kaunis huiskuhäntäinen kissa rakastaa TV:tä ja erityisesti kissoille tarkoitettujen YouTube-videoiden katselua. Sijaiskoti on jopa joutunut pohtimaan, mikä on kissalle sopiva ruutuaika. TV:n katselun lisäksi Sirkka nauttii perheen muiden kissojen seurasta ja aamuyön painit ja pallopelit taitavat olla parasta, mitä Sirkka tietää.
Populaatiokissa taustastaan johtuen Sirkka suhtautuu ihmisiin vielä varauksella. Sirkka on kuitenkin kiinnostunut ihmisistä ja kaipaa seuraa, vaikka ei vielä syliin tulekaan. Leikin tiimellyksessä tai nälkäisenä arkuus välillä unohtuu, ja uskaltautuessaan silityksiin ja rapsutuksiin hän selvästi nauttii niistä. Äkkinäiset liikkeet, seisovat/kävelevät ihmiset sekä sylissä pitäminen ovat hänestä vielä pelottavaa. Hoitotoimenpiteet ja muu käsittely vaatii hoitajalta kokemusta ja hieman viekkautta. Paljon on Sirkan kesytyksessä sijaiskodissa edetty, mutta vielä on matkaa edessä. Sirkka etsii rauhallista ja kärsivällistä kotia, joka malttaa antaa Sirkalle aikaa tulla kuorestaan ulos. Sirkka nauttii selvästi toisten kissojen seurasta ja on myös muiden kissojen seurassa itse rohkeampi. Sijaiskodissa Sirkalla on ollut seuranaan kaksi kollikissaa, joiden kanssa yhteiselo on ollut harmonista heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
Eläinlääkärin tarkistuksessa Sirkka on saanut puhtaat paperit. Fyysisiä vammoja tai sairauksia ei ole Sirkalla todettu.
Koska äkkinäiset liikkeet ja äänet vielä pelottavat Sirkkaa niin pienten lasten seuraan hän ei sovellu. Isommat ja rauhalliset lapset taas voisivat hyvinkin olla Sirkan mielestä mukavia leikittäjiä.