Sirkka

n. 1v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Sirkka on nuori ja vielä hieman arka populaatiotaustainen tyttökissa.
15.6.2022
Sirkka, Mirkku, Tytskä, Smirgeli; rakkaalla kissalla on monta nimeä.
Tämä kaunis huiskuhäntäinen kissa rakastaa TV:tä ja erityisesti kissoille tarkoitettujen YouTube-videoiden katselua. Sijaiskoti on jopa joutunut pohtimaan, mikä on kissalle sopiva ruutuaika. TV:n katselun lisäksi Sirkka nauttii perheen muiden kissojen seurasta ja aamuyön painit ja pallopelit taitavat olla parasta, mitä Sirkka tietää.
Populaatiokissa taustastaan johtuen Sirkka suhtautuu ihmisiin vielä varauksella. Sirkka on kuitenkin kiinnostunut ihmisistä ja kaipaa seuraa, vaikka ei vielä syliin tulekaan. Leikin tiimellyksessä tai nälkäisenä arkuus välillä unohtuu, ja uskaltautuessaan silityksiin ja rapsutuksiin hän selvästi nauttii niistä. Äkkinäiset liikkeet, seisovat/kävelevät ihmiset sekä sylissä pitäminen ovat hänestä vielä pelottavaa. Hoitotoimenpiteet ja muu käsittely vaatii hoitajalta kokemusta ja hieman viekkautta. Paljon on Sirkan kesytyksessä sijaiskodissa edetty, mutta vielä on matkaa edessä. Sirkka etsii rauhallista ja kärsivällistä kotia, joka malttaa antaa Sirkalle aikaa tulla kuorestaan ulos. Sirkka nauttii selvästi toisten kissojen seurasta ja on myös muiden kissojen seurassa itse rohkeampi. Sijaiskodissa Sirkalla on ollut seuranaan kaksi kollikissaa, joiden kanssa yhteiselo on ollut harmonista heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
Eläinlääkärin tarkistuksessa Sirkka on saanut puhtaat paperit. Fyysisiä vammoja tai sairauksia ei ole Sirkalla todettu.
Koska äkkinäiset liikkeet ja äänet vielä pelottavat Sirkkaa niin pienten lasten seuraan hän ei sovellu. Isommat ja rauhalliset lapset taas voisivat hyvinkin olla Sirkan mielestä mukavia leikittäjiä.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

elinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Sirkka

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.