Sirinä

Lisätty sivulle: 2011-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sirinä
15.4.2012 SIRINÄ SAI KODIN LIEDON ASEMALTA

****

LEIKATTU NAARAS, noin 10kk (maaliskuussa 2012), kotihoidossa Paimiossa

10.4.2012 Sirinä on reipastunut huomattavasti, vaikka ei niin sylikissa olekaan. Yrittää itse avata jääkaappia, kun niin kovasti haluaa leikkeleitä, tosin ei onnistu, kun on sen verran hento tyttö. Kovasti olisi jo sen oma koti toivottava, niin rohkaistuisi vielä enemmän. Nyt joutuu olemaan yöt hoitohuoneessa ja tietty päivisinkin jonkun tunnin.

13.1.2012 Sirinä on steriloitu ja valmis omaan kotiin, kovasti seurallinen joskin vähän vielä arkailee. Erittäin kova kerjäämään kun jääkaapin ovi aukeaa.

23.11.2011 Sirinä on reipastunut hurjasti, saa jo silitellä ja syliinkin onnistuu ottamaan, tosin ei niin pitkäksi aikaa. Eläinlääkärireissut sujui tosi mallikkaasti, kuten siskollaan Sihinällä. Kissa tai koira kaverina voisi olla kiva, mutta seurustelee ihmisen kanssa myös mielellään.

29.8.2011 Sirinä on rohkein tästä kolmen koplasta, Sihinä, Sirinä ja Surina. On kova tyttö kerjäämään juustoa ja leikkeleitä ja silloin pääsee silittämäänkin. Syliin otto kyllä pelottaa vielä. Tänään haetaan rokotus ja siru, jonka jälkeen on valmis omaan kotiin rohkaistumaan syliinkin asti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.