Siri

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.9.2020 Siri löysi ikioman kotinsa, missä pikkuprinsessa saa ansaitsemansa hellyyden ja hemmottelun.

23.9.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Ihana Siri on ollut meillä nyt vajaat kaksi viikkoa ja sopeutui heti hyvin uuteen perheeseensä. Heti tultuaan hän lähti rohkeana tutkimaan paikkoja eikä kestänyt kauaa ennen kuin hän alkoi tulla molempien syliin silitettäväksi, ja nykyään hän seuraa meitä kaikkialle ja haluaa aina olla kaikessa mukana. Leikkihiiren jahtaaminen ympäri asuntoa, sylissä kehrääminen sekä temppujen opettelu ovat hänen lempipuuhiaan. Olemme myös kovasti mieheni kanssa kiintyneet Siriin, ja on vaikea kuvitella, ettei hän aina ole kuulunut perheeseemme.”

***

Pieni ja siro Siri-neiti on sydämellinen kissa, joka nauttii kovasti omien ihmisten seurassa vietetystä ajasta ja hellyydenosoituksista.

31.8.2020

Siri on nuori, noin parivuotias, suloinen tyttö, joka tuli Rekku Rescuelle toiselta eläinsuojeluyhdistykseltä, minne se oli luovutettu kodinvaihtajana. Siri on hyvin kiltti ja ihmisrakas kissa. Se oli alkuun hyvin herkkä ja varovainen, mutta ei varsinaisesti arka. Nyt neiti on kuitenkin alkanut kuoriutua esiin, joskin perusluonne on silti kiltti ja sopuisa. Siri nauttii kovasti ihmisen vieressä olemisesta, silityksistä ja leikkihetkistä. Myös valjasulkoilu on tuttua.

Sirillä on pitkäkarvainen turkki, mitä pitää hoitaa päivittäin. Siri pitää harjauksesta ja on muutenkin helppo käsiteltävä, joten turkinhoito ei ole ongelma, kunhan siihen varaa päivittäin aikaa ja hankkii hyvät harjat. Turkkia jouduttiin ajelemaan pois kun Siri tuli yhdistykselle, koska se oli edellisessä kodissa mennyt todella huonoon kuntoon.

Siri on tullut hyvin toimeen sijaiskodin lapsen kanssa, joten se voisi muun muassa soveltua lapsiperheeseen. Siri tarvitsee kodin, jossa sille annetaan aikaa ja hellyyttä sekä ymmärretään herkän kissaneidin sielunelämää.