Sipsik

Lisätty sivulle: 2007-11-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Sipsik
26.1.2008 SIPSIK MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

UROS, noin 6kk (tammikuussa 2008)/Järvenpäässä

17.1.2008 Kuulumisia: Sipsik on todella reipas ja rauhallinen kaveri joka ei turhista hötkyile. Sipsik on aina ensimmäisenä hoitohuoneen ovella vastassa ja on useamman kerran marssinut muina miehinä olohuoneeseen katsastamaan talon muun kissaväen. Muiden kissojen kanssa pärjää oikein hyvin ja sopiikin lähes minkälaiseen perheeseen tahansa, on myös lasten kanssa rauhallinen. Sipsik rakastaa silityksiä, puskemista ja ihmisille kehräystä ja on usein pettyneen oloinen kun hellittelytuokio loppuu. Tälle kaverille myös ruoka maistuu hyvin ja on jo nyt roteva ja isokokoinen, tuuheakarvainen komea ilmestys valmiina kohti uutta kotia!

6.1.2008 Nöpsö, Sohvi, Sipsik, Siru ja Nippeli odottavat omaan kotiin pääsyä Järvenpäässä

2.1.2008 Sisarusparvesta yksi onnekas, eli Samppa-kisu lähti kotiin ja muut pennut odottavat nyt kovasti myös omaan kotiin pääsyä.

13.11.2007 Sisarukset Siru, Sipsik, Samppa ja Sohvi odottavat omaan oikeaan kotiin pääsy, testattuaan jo asumista pihalla pienessä kissatalossa.

Ensimmäisen kotihoitajan kertomaa: Sipsik- valkea-raidallinen pikkukolli, peloton, aktiivinen, “perheenpää“, tykkää syödä, istua sylissä ja kehrätä.

Lapset löysivät pihalla kissatalon, missä oli 4 noin 1kk pennua. Ne olivat ihan kuin elävät lelut ja lapset leikkivät niiden kanssa. Yksi pennuista- Sipsik- pääsi samalla illalla hoitokotiin mutta toiset olivat niin kauhissaan että menivät piilon kuistin alle. Meni 2 viikkoa ennen kuin ne suostuivat tulemaan ulos- kuivuneet, nälkääntyneet ja peloissaan.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.