Sipsi

Lisätty sivulle: 2016-07-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sipsi
15.8.2016 Sipsi muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kollikissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

22.8.2016 Sipsi on nyt ollut viikon kotona ja kotiutunut uskomattoman hyvin! Sipsi on kaikessa koko ajan mukana, hyvässä ja pahassa :) Hän oli eristyksissä viime viikolla, mutta ei tuo joka paikan höylä kauaa malttanut yhdessä huoneessa pysyä. Jännityksellä katsottiin, että kuinka se sitten sujuu, kun hän itse lähtee liikkeelle, mutta kaikki meni todella hyvin! On löytynyt ruokapaikka, vessa ja oma lepopaikkakin. Norsunluutornissa on ajoittain ruuhkaa, mutta ilman mitään kärhämää ollaan silti selvitty. Sipsi ja Maukka leikkivät joka ilta kuin olisivat aina olleetkin yhdessä :) Rallia juostaan aina iltaisin ja vaanitaan.

Sipsi on mukana päivisin kaikessa mitä teet ja kamala poika kerjäämään sekä varastamaan ruokaa. Keittiön tasoilta hänet on saanut nostaa jo aika monta kertaa alas, kun hän tulee auttamaan. Jos ruokaa jättää vartioimatta, niin menee vain hetki ja se on viety :) Mitään hän ei tunnu arkailevan ja vointikin on ollut todella hyvä. Annetiin yksi matokuuri eilen hoitajan ohjeesta. Toinen annetaan sitten muutaman viikon kuluttua. Jokainen paikka hänen tulee tutkia ja käydä läpi ja usein saakin varoa, ettei jää laatikon taakse jumiin tai mihinkään huoneeseen lukkojen taakse. Uteliaisuuden lisäksi hän on kyllä todellinen sylimaakari. Mitä lähempänä naamaa, niin sen parempi :) Paras nukkumapaikka löytyy aina jonkun sylistä tai olkapäältä. Katsotaan miten tuo olkapäällä oleminen sujuu, kun kokoa tulee lisää :) Kiitos vielä kerran pikku Sipsistä, joka oli mahtava lisäys perheeseemme.

***

Leikattu urospentu, synt. 5/2016.

21.7.2016 Sisarukset Sipsi, Sima ja Soma löydettiin ulkoa rakennustyömaakontin alta. Pennut pääsivät omaa kotia odottamaan Rekkujen kotihoitopaikkaan.

Sipsi on sisaruskatraansa suurin jässikkä. Se on kasvanut melkein silmissä. Sipsi oli pesueen epäluuloisin tapaus hoitoon tullessaan, mutta sekin kesyyntyi nopeasti, kun sille tarjottiin paljon silityksiä ja rapsutuksia, ja nyt se kehrää jo tyytyväisenä, kun sitä rapsuttelee. Rajut painileikit sisarusten kanssa ovat Sipsin mieleen, mutta se tykkää myös ottaa rauhallisesti ja katsella sohvatyynyn päältä maailman menoa.

Sipsi sopisi kotiin, missä sillä olisi toinen kollikissa kaverina, tai se voisi muuttaa yhteiseen kotiin jommankumman siskonsa kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.