Sippo

Lisätty sivulle: 2014-12-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sippo
26.12.2014 Sippo muutti yhdessä veljensä Sepen kanssa omaan kotiin Hattulaan.

***

Leikattu urospentu, noin 4 kk. Kotihoidossa Helsingissä

10.12.2014 Sippo on alku-ujostelun jälkeen osoittautunut aivan ihanaksi kissapojaksi. Sippo on rauhallinen ja harkitsevainen kissapoika, joka kuitenkin välillä intoutuu metsästämään sulkalelua ja leikkimään sisarustensa kanssa. Ihmisiä Sippo vielä ujostelee, mutta tuttu hoitaja saa jo silitellä ja Sipon suosikki nukkumispaikka on hoitajan jalkojen päällä. Sippo on aina ensimmäisenä ruokakupilla ja vessalaatikon käyttö onnistuu siististi.

Saini, Sippo ja Sepe ovat sisarukset.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.