Sinni

Lisätty sivulle: 2010-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sinni
27.4.2010 SINNI MUUTTI OMAAN KOTIIN FLUTU-KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

17.10.2010 Moikka! Sinni saapui meille ja toiselle kissallemme Flutulle kissakaveriksi melkein puoli vuotta sitten ja heti otti oman paikkansa haltuun. Tyttö on todella puhelias, leikkisä ja vilkas, tylsää hetkeä ei tule. Sinni on myös kova tutkimaan paikkoja ja uusia juttuja ja ehkä sen takia ajautuu tekemään pahojaan aika useasti. Yöllä on herätty kaikenlaisiin kolinoihin ja löydetty kovin viattoman näköinen tyttönen mm. tonkimasta roskista ja tutkimassa ruokakaapin kissahyllyä. Kaivaminen on myös mieluisa juttu. Pöydälle vahingossa jäävät sokerit, kahvit ja jauhot saavat kyytiä, kun Sinni käy esittelemässä kaivamistaitojaan.

On ollut hieno katsoa Sinnin ja Flutun kaveruutta. Sinni on tuonut Flutuun paljon lisää elämää ja yhdessä painetaan paikasta toiseen. Kaverukset istuvat usein ikkunalla lintuja bongaamassa. Joskus meno kuitenkin yltyy Sinnille hippasen liian rajuksi ja silloin tyttö päästää kunnon sotahuutoja.

Sylissä Sinni ei oikein malta olla. Pienen hetken (ja kovan kehräyksen) jälkeen täytyy jatkaa matkaa, kun ei koskaan tiedä mitä kaikkea sitä oikein voisikaan olla tekemässä. Mutta kyllä me ihmisetkin silti ihan kivoja ollaan, varsinkin kun on palloleikin aika. Jo lelulaatikon avauksesta Sinni tietää, että nyt voi mennä ja lujaa. Pehmeät pallot on parhaita, niitä kun voi kantaa suussa ja noutaa, kun heitetään. Usein Sinni saapuukin löytämänsä pallo suussa pienen kehräyksen kera ja katsoo isoilla, mustilla silmillään kysyvästi, että josko olisi leikin aika.

****

24.4.2010 Sinni joutuu etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

15.4.2010 SINNI MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE PIMU-KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 2kk (helmikuussa 2010) HUOM! luovutusikä yli 3kk

15.4.2010 Sipe ja sisarensa Sinni sekä niiden emo Siri odottavat omaan kotiin pääsyä yhteisessä hoitopaikassa.

Kertomus Tallinnasta: Oli kauhea pakkanen, kun kotikissa heitettiin kadulle. Se piiloutui palaneeseen kioskiin ja synnytti viikon kuluttua (5 joulukuuta) kolme
pentua. (Se on se sama kioski, mistä myöhemmin löysivät piilopaikan Pippa-emo ja 5 P-pentua). Mummot soittivat Larissalle ja hän löysi kissaperheen illalla: yksi pennuista oli jo kuollut kylmään ja toiset hädin tuskin elossa. Emo-kissa oli myös huonossa kunnossa, se makasi maassa, katsoi silmiin ja ihan kuin anoi- päästä meidät läpimään. Onneksi apu tuli sopivaan aikaan ja kissaperhe selvisi.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.