Sinbad

Lisätty sivulle: 2013-11-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sinbad
18.12.2013 Sinbad muutti Betin kaveriksi Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.1.2014 Kiitos vielä kerran, että saimme tarjota kodin touhukkaalle Sinbadille. Hän ja Beti ovat ystävystyneet hyvin ja Beti on ollut tyytyväinen leikkikaverista. Ohessa vielä kuva viime yöltä. Kaverukset nukkuvat mielellään vierekkäin elleivät ole minun ja tyttäreni päällä lepäämässä.

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa (luovutus aikaisintaan 13.12.), kotihoidossa Vantaalla.

3.12.2013 Sinbad on ihanan reipas poika, joka haluaa olla kaikkien kaveri! Kavereiksi kelpaavat niin kissat, koirat, kuin lapsetkin! Sinbad muuttaisi mielellään tyttökissan kaveriksi, sillä se ei oikein pahnanpohjimmaisena pärjää painimatseissa veljellensä. Toki tilanne saattaa muuttua pojan kasvettua.

30.11.2013 Sinbad on kastroitu.

18.11.2013 Sinbad löytyi veljensä Rollon ja “sisarpuolensa” Ginnyn kanssa lokakuun lopulla porvoolaisen mummon pihalta.

Arviolta 5-6-viikkoinen vähän persoonallisen näköinen pienokainen vaikutti aluksi kovin reppanalta rääpäleeltä, mutta yllättikin täysin rohkeudellaan! Nimensä Sinbad Seikkailija se ansaitsi suhtautumalla ihmisiin, uusiin asioihin ja paikkoihin harvinaisen pelottomasti. Jo alkueristyksen aikana pikkuinen kokeili kehittyviä kiipeily- ja hyppimistaitojaan niin hoitohuoneen tasoilla kuin ihmistenkin päällä pienistä muksahduksista välittämättä. Eristyksen päätyttyä se oli ensimmäisenä huoneen ovesta ulkona tutkimassa paikkoja ja tekemässä tuttavuutta hoitopaikan koiran kanssa.

Sinbad on pieni kissa, jolla on suuri sydän, ja se tekee kaiken täysillä. Se hyrähtää kehräämään pienimmästäkin hipaisusta, ja iso hurina säestää sen lempitouhuja syömisestä leikkimiseen. Ruokakuppiin se sukeltaa niin innolla, että sen nenää saa olla pesemässä vähän väliä. Sinbad nauttii rapsutuksista ja saattaa viihtyä sylissä pitkäänkin, mutta jos jossain päin asuntoa tapahtuu jotain mielenkiintoista, uteliaisuus voittaa ja sylittely saa jäädä. Sinbad tykkää leikkiä niin erilaisilla leluilla kuin sisarustenkin kanssa, ja uudessa kodissa olisikin hyvä olla sille leikkisä kissakaveri

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.