Simsalabim

Lisätty sivulle: 2011-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Simsalabim
24.4.2011 SIMSALABIM JA MIISALIINA SAI YHTEISEN KODIN SUOMESTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5/2011 Hei! Meillä on lähtenyt hyvin sujumaan. Röllin (koira) kanssa neitoset ovat tulleet ihan hyvin juttuun… Simsalabim (Simba) on selvästi rohkeampi ja uteliaampi. Tuntuu, että se kyllä rohkaistuu tekemään moniakin juttuja vielä tulevaisuudessa. Simba myös rakastaa olla sylissä ja nauttii rapsutuksista todella paljon! Hän on kovin pienikokoinen ja hyvin suloinen, joten on kyllä todella monen kyläläisen suosiossa ollut! Miisa on vielä vähän arka… Se aristelee Rölliä ja ei niin viihdy sylissä. Kuitenkin rapsutukset ja huomio kelpaavat hänellekin mainiosti! Yhdessä tytöillä on jo ratkiriemukasta. Siinä on matot ja peitot saaneet melkoista kyytiä kun yhdessä juoksevat rataa! Parvekkeen tytöt ovat saaneet täysin omaan käyttöönsä ja se onkin heidän valtakunta. Sinne on turvallista jättää, kun ei ole koloja ja se on lasitettu. Sieltä on neitosten hyvä tiirailla maisemia.

****

Simsalabim (Bimbo) on Virumaan tarhalla asuva, noin vuoden ikäinen, mustavalkoinen naaraskissa, joka on vailla paijausvalmista kotia.

15.2.2011 Kurnauskis! Olen Simsalabim – pienikokoinen, mustavalkoinen kissatyttö, jolla on jännät keltaoranssit silmät. Sanovat minua hassuksi, sillä kiipeän syliin, selkään ja olkapäälle ennen kuin ehdit kissaa sanoa! Olen äärimmäisen hellyydenkipeä, enkä ujostele edes kameraa. Tällä hetkellä asun löytöeläinsuojan parakissa parinkymmenen muun kissatoverin kanssa, ja tulen näiden kanssa vallan hyvin juttuun. Ikioma sylipaikka ja minuun sitoutunut loppuelämänkoti on kuitenkin tulevaisuuden haaveeni. Rakastan paijauksia ja olen valmis jakamaan hellyyttä itsekin.

Olen kevytrakenteinen ja ikää minulla on sanottu olevan korkeintaan vuoden verran. Olen steriloitu ja osaan käyttää hiekkalaatikkoa. Jos sinulla on tarjota minulle hyvä, sitoutunut ja rapsutusvalmis koti, yhdistys järjestää minulle kuljetuksen Helsinkiin, josta voit minut noutaa.

LUOVUTUSMAKSU on 120e, mihin kuuluu EU-passi, sisäloishäätö, ulkoloishäätö, rabiesrokotus, kolmoisrokotus, sterilointi, tunnistemikrosiru, sienitesti sekä FeLV- ja FIV-testit.