Simo Silmu

Lisätty sivulle: 2007-07-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Simo Silmu*
13.9.2009 SIMO SILMU MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN KAVERI-KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.10.2009 “Kaveri on viihtynyt mun kanssa hyvin, mutta tämän vuoden kesällä rupesi huomaamaan etten jaksa leikkiä niin paljon kuin se olisi tarvinnut, joten rupesin tosissaan miettimään toista kissaa. Aika nopeasti päädyin Simo Silmuun joka vei mun sydämen surullisella tarinallaan (niin kuin aikoinaan Kaverikin).

Simo oli eka viikon omassa huoneessaan ja Kaveri mun huoneessa. Simo tuli puskemaan jo ekana päivänä ja oli kovast hellyydenkipeä. Mutta syliin ei oikein tahtonut. Kaveri selvästi halusi koko ajan päästä tutustumaan uuteen asukkiin ja jo ekan viikon aikana he pääsivät välillä nuuhkimaan toisiaan, mutta Simon arkuuden vuoksi pidin ne tapaamiset lyhyinä. Alle viikon jälkeen Simo rupesi avaamaan huoneensa ovea ja pääsi tutustumaan paremmin paikkohin.Viikon jälkeen kissat olivat jo ihan veljeksiä, leikkivät joka päivä, tai paremminkin painivat rajusti. :P Kaveri nuolee Simoa ja välillä he vain makoilevat vierekkäin. Simo alkaa pikkuhiljaa tottua myös syliin, mutta vielä ainakaan ei nuku vieressä. Kaveri on uskollisesti lähes joka yö nukkunut mun jaloissa, vieressä tai välillä pään vieressä (tai melkein päällä).

On ollut ilo nähdä miten onnellinen Kaveri on ollut Simon saavuttua. Joten en voi sanoa muutakuin kiitos näistä ihanista lapsistani. Kummankin hankinta on ollut ihania asioita. Kaverin kanssa ollaan jouduttu muuttamaan tosi paljon, mutta se ei ole tuntunut haittaavan. Uudet kämppikset hän on vastaanottanut hyvin ja viihtynyt sylissä, ja kämppikset ovat aina rakastuneet Kaverin. Se on kyllä kova hurmuri. ;) Mutta nyt onneksi muutot ovat takana ja nykyisessä omakotitalossa aiotaan viihtyä pitempään kissojen ja kämppisteni kanssa. Ja kuvista voi päätellä kuinka hyvin kissat ovat viihtyneet.

T. Mika, Kaverin ja Simo Silmun onnellinen iskä :)”

****

LEIKATTU UROS, noin 2v (keväällä 2008)

7.9.2008 Simo Silmu se vaan odottaa. Se on ollut hoitopaikassaan jo reilusti yli vuoden, sillä oli löydettäessä noin kolmen kuukauden ikäinen. Simo on siis luonteeltaan ihan tavallinen perhekissa.

27.5.2008 Lisätty Simo Silmulle uusia kuvia. Kotihoitaja muistuttaa, että Simo on rauhallinen ja ystävällinen kisu, joka tykkää kissaseurasta ja koirakin voisi olla ok. :)

12.5.2008 Simo Silmu on toki kovin tavallisen näköinen pikkukissa, joka on kokenut kovia elämänsä alkuaikoina. Nyt tämä komea kollinuorukainen on kuitenkin ihan tavallinen kotikissa ja kaipaisi jo hoitopaikasta ihan omaan kotiin.

29.2.2008 Kuulumisia Tallinnasta: Simo Silmu on kastroitu helmikuun alussa ja täysin terve. Sen silmä on kunnossa eikä ole merkkiä traumasta.

2.10.2007 Simo Silmun hoitopaikassa on todettu kalikki/herppes viirus. Kyseessä ei ole tappava virus, korkeintaa ikävä ja saattaa puhjeta stressistä (kuten ihmisenkin herpes). Herppeksen oireina silmätulehdusta ja rohisevaa hengitystä/ yskää. Kumpikaan ei siis vaarallinen ja suurinosa jää vain kantajiksi, joten mitään oireitakaan ei välttämättä koskaan edes tule.

Samassa hoitopaikassa ovat: Pilkku, Iines, Inka, Kaveri, Kisu, Nanda, Nando, Nappula, Nasse, Nate, Oliwia ja Simo Silmu.

Lisätietoja löytyy netistä esim. http://www.clinivet.fi/artikkelit/kissa_artikkelit/artikkeli_15.html

24.7.2007 Simon silmä on vammautunut, mutta se ei pojan menoa haittaa. Simo on sosiaalinen pikkumies.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.