Simo

Lisätty sivulle: 2017-06-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Simo
9.7.2017 Simo sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Espoossa

3.7.2017 Simo oli jonkin verran alipainoinen (eläinlääkärin kuntoluokitus 2/5) hoitoon tullessa. Painoa on nyt kerrytetty lisää pikkuhiljaa. Simolla oli antibioottikuuri päässä olevan, mätää erittäneen paiseen ja sen alta paljastuneen haavan takia. Haava on nyt parantunut, ja pikkupotilas on reipastunut entisestään, ja viihtyy jo koko asunnossa. Koirista Simo ei liiemmin välitä, mutta suhtautuu niihin rauhallisesti.

20.6.2017 Kiikoisista löytynyt Simo saapui kotihoitoon 9.6.2017. Simo on kiltti ja ihmisrakas kolli, joka puskee, kehrää ja nuolee. Ensimmäisinä päivinä uudessa paikassa Simo oli hyvin rauhallinen ja nukkui paljon. Kotihoitopaikan kaksi pikkukoiraa ovat Simosta ylenpalttisen kiinnostuneita. Simo ei niistä pahemmin välitä, mutta sähisee kyllä paikaltaan, jos koirat tekevät hänen mielestään liian läheistä tuttavuutta. Valtaosan ajasta portti erottaa eläimet toisistaan ja tutustumishetket ilman porttia on pidetty lyhyinä. Hoitotoimenpiteitä Simo sietää hyvin ja sai eläinlääkärissäkin kehuja siitä, kuinka helposti on käsiteltävissä.

Simo on pitkäkarvainen, joten sen turkki vaatii harjausta.

Simon seuraksi voisi sopia rauhallinen kissa- tai koirakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.