Simi

Lisätty sivulle: 2017-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Simi
16.3.2017 Simi sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista;

26.12.2017 Tässä muutama tervehdys kuvan muodossa Similtä. Kesällä ja syksyllä ulkoiltiin, nyt on prinsessan mielestä liian kylmä jopa parvekkeella joten makoilee mieluummin sohvalla tai sängyssä, vartalossa kiinni. Yöt viettää nykyään peiton alla joko lonkan päällä tai jalan vieressä.

Vieraita kun tulee kylään hän parin minuutin ajan on epävarma sen jälkeen käy jo hakemassa silityksiä.

On käynyt kylässä missä muita kissoja, ei pelkää, alkuun yritti pomottaa mutta talon vanhin kissa räppäsi kerran nenään ja heillä oli asemat selvillä. Sen jälkeen ei ollut mitään ongelmia ja Simi käyttäytyi kuten kotonakin.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

15.2.2017 Simi on hellyydenkipeä ja kuvankaunis noin nelivuotias tyttökissa, jossa on mitä ilmeisemmin siamilaista kissarotua. Simi viihtyy sylissä, rakastaa rapsutuksia ja nukkuu mielellään ihmisten vieressä. Simi tykkää leikkiä ja on huomionhakuinen sekä aktiivinen, joten uudessa kodissa sen pitää saada paljon leikki- ja syliaikaa.

Simi tykkää jutella ja käyttää itämaisille kissoille tyypillistä ääntään. Jos Simi ei saa mielestään tarpeeksi huomiota, se vaatii sitä äänekkäästi. Simiä on helppo käsitellä eikä se ole aggressiivinen. Uudet ihmiset saattavat pelottaa, mutta Simi on muuten melko peloton. Simille sopisi seuraksi mahdollisesti toinen itämainen kissa, mutta koirista Simi ei tykkää.

Simi saapui yhdistyksen kotihoitopaikkaan Kiteeltä, missä se oli elänyt isossa kissalaumassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.