Sima (nyk. Lulu)

Lisätty sivulle: 2016-07-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sima (nyk. Lulu)
15.8.2016 Sima muutti omaan kotiin Vantaalle siskonsa Soman kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.8.2016 Viikko on nyt vierähtänyt täällä uudessa kodissa. Ensimmäisenä päivänä tytöt viihtyivät enimmäkseen eteisen kenkälaatikossa ja tutkailivat sieltä uuden kodin elämää. Ruoka ei oikein tahtonut maistua heti ensimmäisenä päivänä. Mutta hienosti osasivat alusta asti tehdä tarpeet oikeaan paikkaan. Uteliaisuus vei sitten illalla voiton ja tytöt uskaltautuivat tulla leikkimään lasten kanssa. Parhaat lelut ovat rapisevat hiiret ja pallot, joiden perässä on kiva temmeltää. Lasten mentyä nukkumaan on kisujen iltarutiiniksi muodostunut ruoan jälkeinen hepuli, jolloin on kiva ottaa painimatsia ja juoksukisaa yhdessä.

Lulu ja Nöpö ovat kyllä todella rauhallisia pentuja, ja osaavat rauhoittuvat myös lasten viereen sohvalle. Nöpö viihtyy usein myös sylissä ja tulee hakemaan silityksiä ja hellyydenosoituksia. On ollut kiva huomata kuinka hyvin kisut tulevat lasten kanssa toimeen sekä kuinka lapset ovat ottaneet kisut hoidettavakseen. Olemme saaneet perheeseemme kyllä aivan hurmaavat pennut!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 5/2016

21.7.2016 Sisarukset Sima, Soma ja Sipsi löydettiin ulkoa rakennustyömaakontin alta. Pennut pääsivät omaa kotia odottamaan Rekkujen kotihoitopaikkaan.

Sima on suloinen tyttöpentu, joka rakastaa telmimistä sisarustensa kanssa. Kun Sima sattuu hellälle päälle, se tulee pyytämään silityksiä ja rapsutuksia. Pentu tulee hoitajan viereen reippaasti häntä pystyssä, katsoo silmiin ja saattaa naukaistakin sen merkiksi, että olisi aika huomioida häntä.

Sima sopisi kotiin, missä sillä olisi toinen tyttökissa kaverina, tai se voisi muuttaa yhteiseen kotiin jommankumman sisaruksensa kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.