Silvia

Lisätty sivulle: 2012-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Silvia
5.11.2012 SILVIA SAI KODIN JOENSUUSTA

***
LEIKATTU NAARAS, noin 1-2v. (toukokuussa 2012)

16.8.2012 Silviasta lisätty uusia kuvia, neito on kerrassaan hurmaava. Silvia on avoin, hyvin ihmisrakas neito. Silviä tulee loistavasti toimeen muiden kissojen kanssa ja sen kodissa voisikin kavereita olla odottamassa.

8.5.2012 Kauniille silkki turkkiselle ja upeasti kiiltävälle Silvialle lisätty muutama kuva. Silvia on ystävällinen ja hienosti muiden kissojen kanssa toimeen tuleva neito. Silviaa ei sokea silmä millään tavoin vaivaa tai häiritse. Silmän sokeus on enemmänkin kosmeettinen ja meitä ihmisiä häiritsevä seikka. Silvia pärjää toisella terveellä silmällään aivan loistavasti ja elää normaalia kissan elämää. Silvia on hieno tapainen prinsessa ja oikein ihana luonteinen kissa. Niin nuoren ja energisenkin oloinen, että ikää on varmasti alle 2-vuotta

15.2.2012 Silvia on siro ja erittäin kaunis pitkäkarvainen nuori neitokainen. Silvia on jo steriloitu ja väärinkäsityksen vuoksi laitettu matkustuskuntoon suomeen. Silvia olisi kaikin puolin valmis omaan kotiin. Silvian toinen silmä on sokea ja toinen silmä täysin terve.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.