Silli

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Lapsiperheeseen soveltuva vauhdikas ja sosiaalinen Silli etsii aktiivista kotia ainoana kissana!

12.2.2024

Silli on viisivuotias kodinvaihtaja. Se on touhukas ja puhelias leikattu tyttö, joka on ocicat-rodulleen tyypillisesti erittäin älykäs ja toimelias sekä vaatii paljon seuraa ja tekemistä. Silli rakastaa olla sylissä, ja saattaa itse hypätä syliin tai olkapäälle jos kokee ettei ole saanut tarpeeksi huomiota. Silli tottelee nimeään ja osaa myös avata kaappeja ja ovia. Silliä motivoi hyvin ruoka, ja on todennäköistä, että Sillille voisi opettaa suhteellisen helposti temppuja.

Silli on edellisessä kodissaan ulkoillut valjaissa ja hihnassa, ja todennäköisesti nauttisi siitä edelleen, mutta hoitokodissa säät eivät ole olleet suotuisat tämän silkkiturkin ulkoilutukselle.

Silli ei tule hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, ja olisikin suotavaa, että Silli saisi olla ainoana kissana. Silli on kasvanut veljensä kanssa mutta kotihoidon aikana on tullut selväksi, että olisi parempi, jos Silli olisi yksin. Silli selvästi stressaantuu muista kissoista ja tämä näkyy pahimmillaan esimerkiksi aggressiivisena käytöksenä muita kissoja kohtaan. Sillissä onneksi riittää luonnetta ja leikkisyyttä olemaan tulevan perheensä ainoa kissa. Varmuuden vuoksi Silliä ei myöskään tulla sijoittamaan koiraperheeseen.

Sen missä Sillin sosiaaliset taidot muiden kissojen kanssa ovat rajalliset, on Sillin ihmisrakkaus sitäkin voimakkaampi. Kunhan alkujännityksestä on päästy yli, Silli rakastaa ihmisiä, ja tulee erittäin hyvin toimeen hoitokodin 2- ja 10-vuotiaiden lasten kanssa. Silli sopisi erinomaisesti lapsiperheeseen missä leikittäjiä olisi enemmän. Hoitokodissa Silli seuraa ihmisiä koiramaisesti. Silli mielellään myös nukkuu ihmisen vieressä tai päällä onnellisena kehräten.

Silli on oikea leopardikuvioinen kaunotar, mutta geenilotto ei ole ollut hänelle suotuisa purukaluston suhteen. Silli on juuri käynyt läpi mittavan hammasremontin, ja tulee tarvitsemaan vuosittaisia hammaskontrolleja joissa hammaskivet poistetaan, mahdolliset uudet syöpyneet hampaat poistetaan ja suu röntgenkuvataan. Uuden kodin on siis oltava valmis panostamaan Sillin hammashuoltoon Sillin loppuelämän ajan. Silli on muutoin ollut tähän mennessä terve kissa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Maria / 0504420299

Soittoajat: Vain sovittaessa.

mariarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Silli

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.