Silja Silmu

Lisätty sivulle: 2007-07-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Silja Silmu
3.9.2007 SILJA SILMU MUUTTI OMAAN KOTIIN ASTRO-KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU NAARAS, noin 9kk (heinäkuussa 2007)

Super sosiaalinen Silja Silmu on Simo Silmun äiti. Siljalla olisi kiire löytää oma koti sillä hoitopaikka ei voi pitää sitä kauan.

18.7.2007 Tallinnan kotihoitajan kertomaa: Nuori noin 9 kk pienikokoinen kissaemo (hella ja ystavallinen) ja 2kk pennut olivat jatetty pahvilaatikossa kadulle. Ilma oli kylma ja sateinen, paikka oli vieras mutta emo siltti loysi jonkinlaiset laudat ja vei pennut piiloon. Ne elivat siella viikon: 1 pennuista havisi ja 2- niin kovasti kylmettyivat etta olivat hadin elossa.
Viikon ajan ne olivat elainhoitossa elaman ja kuoleman rajalla. Lopuksi laakinta tehosi, pennut jaivat eloon ja alkoivat voimistua. Tanaan ne ovat terveet, iloiset ja vallattomat. Pikkusisko on jopa omakodissa mutta veli odottaa uutta kotia ja rakastava perhetta.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.