Sikke

Lisätty sivulle: 2014-07-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sikke
12.8.2014 Sikke muutti omaan kotiin Klaukkalaan.

***

Leikattu naaras, noin 5v. Kotihoidossa Helsingissä

22.7.2014 Sikke on osoitteutunut avuliaaksi kissaksi, sillä Sikke auttaa miellellään hoitotätia tietokoneen käytössä ja soittolistojen valinnassa omalla tassunpainalluksella :) Kesän kuumaa ilmaa Sikke pakenee parvekkeen varjoihin josta se seurailee lintuja ja kauhoo tassullaan kärpäsiä kiinni.

17.7.2014 Sikellä kävi vieraita ja perheen pienimmät olivat sen mielestä niin pelottavia, että sille etsitäänkin kotia, jossa ei ole pieniä lapsia.

15.7.2014 Sikke on reipastunut entisestään tulonsa jälkeen, ja osallistuu mielellään kaikkiin kodin puuhasteluihin – omalla hauskalla tavallaan tietysti. Ruokailu omasta kupista on kivointa silloin kun ihminenkin syö, vaatteita valitessa se hypähtää vaatekaappiin, kankaita leikatessa rojahtaa silityslaudalle tai kankaan päälle seuraamaan toimitusta, ja on kovasti juttutuulella. Ei kannata ihmetellä, mikäli kaapeista kuuluu outoja ääniä – se tykkää tutkia joka nurkan huolella.

Rapsutteluhetket se palkitsee kuuluvalla purinalla ja puskemisella! Erityisesti iltaisin kaipaa paljon leikittämistä ja huomiota. Vieraita tämä kotileijona vielä hieman ujostelee ja painelee omiin oloihinsa oven käydessä, mutta jos vieraat viipyvät pidepään ja malttavat mielensä, saattaa Sikke hyvinkin tulla pian morjenstamaan! Rokotusreissu sujui myös ongelmitta rauhallisen ja reippaan Siken kanssa.

5.7.2014 Suloinen oranssinkirjava Sikke tuli yhdistykselle hoitoon keskiviikkoaamuna, ja parin päivän mietiskelyn ja lymyilyn jälkeen innostui reippaana puskemaan ja rapsuteltavaksi. Purinasta ei meinannut tulla loppua!

Sikke on sisäsiisti, leikkisä ja hyvin käyttäytyvä kissa, jota on helppo käsitellä, ja joka juttelee mielellään takaisin maukaisemalla! Rakastaa huomiota ja rapsutuksia, mutta vastapainoksi on välillä kaivauduttava rauhassa tyynyjen tai sängyn alle lepäilemään.

Viimeisin koti Sikellä oli lapsiperheessä, ja vaikuttaakin tulevan kaikkien kanssa loistavasti toimeen, kunhan uteliaisuus voittaa alkujännityksen. On entisten omistajien elämäntilanteiden vuoksi vaihtanut kotia useasti lyhyessä ajassa, ja nyt olisi hyvä löytää mahdollisimman pian hurmaavalle ja lempeälle Sikelle pysyvä ja oikea koti!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.