Siiri

Lisätty sivulle: 2014-10-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Siiri
18.10.2014 Siiri sai kodin Espoosta kissan ja kahden koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kotoa:

28.10.2014 Meillä on mennyt Siirin kanssa oikein hyvin. Siiri on reipas ja sosiaalinen, ja ruokahalukin on tytöllä kohdallaan. Siirin ensimmäinen päivä kului sängyn alla piileskellen, mutta jo illalla Siiri uskaltautui pois piilostaan ja näytti meille heti kaikki ne hyvät puolet joista Siirin kotihoitaja olikin kertonut. Pidimme Siirin eristettynä muista lemmikeistämme kunnes tehosterokotukset oli annettu, ja vielä jonkin aikaa senkin jälkeen. Ensin hieman jännitti esitellä Siiri muille lemmikeillemme, mutta kaikki meni kuitenkin hyvin. Siiri tuli heti loistavasti toimeen toisen kissamme Isadoran kanssa eikä se jaksanut koirillekaan kauaa sähistä. Nyt Siiri ja Isadora ovat jo parhaita kaveruksia, nukkuvat ja leikkivät yhdessä jatkuvasti :)

***

Leikattu naaraspentu, noin 3,5kk kotihoidossa Vantaalla

15.10.2014 Siiriä ollaan menossa katsomaan.

10.10.2014 Siiri on reipas pieni kissa, joka matkasi yhdessä Tahvon kanssa pääkaupunkiseudulle etsimään omaa kotia. Kuvassa Siiri on tumma kilpparivärinen ja Tahvo harmaa-valkoinen. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.