Siiri

Lisätty sivulle: 2007-03-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Siiri
5/2007 Siiri muutti omaan kotiin.

***

Naaras, noin 5,5 kk (toukokuussa 2007) kotihoidossa Helsingissä Vintage kissan kanssa (tulevan remontin takia Siirin olisi hyvä päästä remontin tieltä omaan kotiin).

3,5 kk ikäiset sisarukset (Siiri, Kolli ja Katti).

Rauhalliset ja leikkisat pennut, vahan ujot mutta ei pelkaa ihmisia ja ovat seurallisia.

Kaunis musta-valkoinen hauskanakoinen kissatytto- siro ja erittain pikkuinen, vahan varovainen ja peittele veljeksin takana mutta iloinen ja utelias.

Kaikkin edessa on isompi veljes- komea ja rohkea kolli, sisarusten johtaja ja vartija.

Takakulmassa on pienempi veljes- pikku isosilmainen ja mustanenanen janishousu.”

Uusimmat kuulumiset kotihoidosta: 1.5. Siiri on aivan ihanan suloinen höppänä, jolla on vielä monet leikit leikkimättä. Jos muuta lelua ei osu eteen, Siiri antaa kyytiä laatikosta ulos pompanneelle sorallekin. Se alkaa leikkiin itseään isomman kollinkin kanssa vaikka joskus leikki yltyykin liian rajuksi.

Siiri tykkää syödä aitoja asioita: kanaa, lihaa, kalaa ja kermaviiliä. Kehräten se puskee tiensä ruokakupille, ja jos isompi sitä näpäyttää, se vaan yrittää uudelleen. Myös kaikki tarjotut kuivaraksut ja purkkiruoka on kelvannut hyvin.

Kuvissa Siiri näyttää pelästyneeltä ja aralta mutta sellainen Siiri ei todellisuudessa ole. Kaksi ensimmäistä päivää uudessa paikassa Siiri vietti lähinnä saunan löylykiulussa mutta kun se sieltä rohkaistui peremmälle, vauhtia on riittänyt. Siiri on aloittanut elämänsä veljien kanssa eikä ota isommankaan kollin kasvatusta liian vakavasti. Kätevää on myös se, että Siiri mahtuu sängyn alle vuodevaatelaatikkoon, minne isompi kisu ei ylläkään. Ihminenkään ei ole Siirille kauhistus: se tulee syömään raksuja kädestä ja leikin varjolla ei edes huomaa pomppivansa syliin. Rohkeana ja reippaana tyttönä Siiri sopeutuu varmaan joukkoon kuin joukkoon. Parasta olisi, jos uudessa kodissa olisi kissakaveri tai ihmiskavereilla paljon aikaa leikittämiseen.