Siiri

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Siiri on keski-ikäinen ihmisrakas kissarouva, jolla on krooninen suolistotulehdus (IBD) joka vaatii erikoisruokavalion.

15.1.2021 Siiri on rohkea, selkeästi viestivä ja seurallinen kissa. Löytökissataustaisella kissarouvalla ei ole selvästi ollut huonoja kokemuksia ihmisistä; ovikellon soidessa Siiri kävelee arvokkaasti häntä pystyssä ovelle tervehtimään aivan vierastakin tulijaa. Varsinainen sylikissa Siiri ei vielä ole, mutta sijaiskodissa on alkanut arvostamaan enenevässä määrin sylissä oloakin. Silityksistä Siiri kyllä pitää, vaikka näykkääkin hellästi, jos silittäjä ei huomaa ajoissa lopettaa. Tämän vuoksi Siiri ei sovi pienten lasten kanssa samaan perheeseen. Siiri rakastaa pitkän turkkinsa harjausta, mikä on hyvä, sillä hoidotta turkki vanuttuu helposti.

Kissan lempipuuhaa on seurailla, mitä ihmisväki tekee; joko makoilla vieressä sohvalla tai saman huovan alla luolassa, tai seurailla kotiaskareissa perässä. Siiri ei kovin paljon leikin itsekseen, mutta on houkuteltavissa helposti iltavilkkaana juoksuleikkeihin. Uuden kodin kannattaakin panostaa Siirin leikittämiseen, sillä jos virtaa jää yöksi liikaa jäljelle, Siiri käyttää sen laulamiseen. Siiri sopii perheen ainoaksi lemmikiksi; jo pelkkä toisen kissan haju tai koiran haukunta saa sen murisemaan ja sähisemaan äkäisesti. Siiri saattaisi sopia useamman henkilön talouteen, jolloin kotona riittäisi seurattavaa ja seuraa.

Siiriä on helppo käsitellä; lääkkeiden anto, koppiin laittaminen yms. onnistuu helposti. Siiri sairastaa kroonista suolistotulehdusta (IBD), joka toistaiseksi pysyy kurissa erikoisruokavaliolla. Siiri oireilee tällä hetkellä voimalla pahoin muutaman kerran viikossa. Uuden kodin on kuitenkin sitouduttava säännöllisiin eläinlääkärikäynteihin ja varauduttava syöttämään vain erikoisruokaa.

Summary in English

Siiri is an middle-aged cat lady, who likes people and loves being groomed, which is a daily task because of her long fur. But she has her limits and if you don’t know how to read her carefully, she might bite, so she is suitable for an adult home with lots of experience about cats.

Siiri also has a chronic condition called IBD (inflammatory bowel disease), which requires a special diet and new home must be prepared for possible check up visits for the vet.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

elinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Siiri

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.