Siina (nyk. Silu)

Lisätty sivulle: 2011-07-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Siina (nyk. Silu)
21.10.2011 Siina muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.4.2015 Siinalle kuuluu oikein hyvää. Siina tunnetaan nykyään paremmin nimellä Silu, ja se asuu pari kuukautta vanhemman Matilda-kissan ja kahden palvelijan kanssa Helsingissä. Silu on aikaa sitten leikattu ja ollut koko ajan terve kuin pukki. Nelivuotispäivää vietettiin hiljaisesti kotona. Silulla on pienestä, 3,7 kilon koostaan ja suloisesta ulkonäöstään huolimatta ison kissan sielu, ja kävelytyyli on kuin savannin leijonalla. Äänensä se on taas ilmeisesti varastanut varikselta, ja jos raakkumisella ei saa haluttua lopputulosta, niin se ottaa käyttöön muut äänitehosteet, joiden kehittämisessä se on erittäin nokkela. Silu on suuri nautiskelija, joka löytää aina lämpimimmän paikan pötkötellä, vaikka se olisi miten outo ja vaikeapääsyinen. Sairaana se on parasta seuraa, joka loikoilee koko päivän sängyssä seurana, kun välillä saa vähän rapsutuksia. Silu on myös todella kiltti. Edes ikävien toimenpiteiden aikana se ei rimpuile eikä raavi, ja vaikka se on omaksunut jonkinnäköisen johtajan aseman, niin se ei ole mikään despootti vaan käyttää valtaa lempeän itsepintaisesti.

Vieraiden ihmisten kanssa Silu on aika arka, mutta tulee kyllä nopeasti ainakin katsastamaan tilanteen. Jotkut, joilla on jokin salainen kissakuiskaajan taito, saavat rapsuttaakin melkein saman tien. Kuitenkin jokin perusluottamus ihmisiin on Silulla aika heikko, koska vieraassa ja pelottavassa tilanteessa ne omat tutut ihmisetkin pelottavat aivan hirveästi. Emme olekaan uskaltaneet esim. viedä Silua ulkoilemaan, koska tuntuu, että jos se pääsisi rimpuilemaan valjaista irti, niin emme saisi sitä ikinä kiinni. Vapaaehtoisesti se ei kotoa poistu edes rappukäytävään. Mutta mukavasti elämä sujuu näin sisäkissanakin, lintuja ikkunalaudalta tähyillessä ja odottaessa, että joku pahaa-aavistamaton kärpänen erehtyy ikkunasta sisään.

***

Naaras, n.6kk (syyskuussa) Vantaalla

11.9.2011 Siinankin olisi jo aika löytää oma koti, tämä tyttö lähtisi varmasti mielellään Santtu-veljen kanssa samaan kotiin tai tutustuminen uuteenkin kaveriin menisi varmasti hienosti. Siina on pienemmilleen oikea hoivaaja ja “varamamma” sekä isoimmilleen melkoinen mielistelijä ja mukautuja, tälle tytölle tuntuu olevan tärkeää että kissakaverit hyväksyvät hänet, ja ylipäänsä kissaseura tuntuu edelleen olevan Siinalle ihmisseuraa merkityksellisempää. Silloin tällöin Siina kujertaa vienolla äänellään jutellen ja on toisaalta myös löytänyt tiensä sängyn jalkopäähän nokosia ottamaan :)

28.7.2011 Siina kävi eläinlääkärissä saamassa myös tehosterokotteen ja olisi ihan valmis omaan kotiin. Pennut ovat päässeet tutustumaan myös hoitopaikan isoihin kissoihin ja Siina on tullut kaikkien kanssa oikein hyvin juttuun ja ollut utelias tutustumaan uusiin kavereihinsa. Virtaa tässä viehättävässä neidissä riittää mutta myös syliin rauhoittumista ollaan harjoiteltu :) erikseen täytyy vielä mainita miten kaunis Siina on, tämän täydellisempää pyöreää pikkukissan naamaa ei ole!

3.7.2011 Siina on sulokas pieni kissaneiti joka rrakastaa hoivata kavereitaan pesuin ja pusutteluin. Siina alkaa jo pikkuhiljaa itsekin olla sitä mieltä että ihmisiltä saadut hellyydenosoitukset voivatkin olla aikas kivoja! Päivät menevät kaverien kanssa telmiessä mutta nyt olisi tytön aika löytää se oma koti – kissakaveri olisi tietenkin kiva :) Siina on samassa hoitopaikassa Iidi, Pii, Santtu, Neiti Näpsä ja Rusina-pentujen kanssa.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.