Siilike (nyk. Sirpa)

Lisätty sivulle: 2010-11-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Siilike  (nyk. Sirpa)
26.3.2011 SIILIKE SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.4.2011 Meillä on mennyt Siilikkeen eli nykyisen Sirpan kanssa oikein hyvin. Ekan yön Sirpa piileskeli sohvan alla, mutta kun seuraavana päivänä puolen päivän aikoihin menin hänelle juttelemaan ja lirkuttelemaan, kömpi Sirpa hissukseen sohvan alta ulos ja aikansa aprikoituaan kömpi lopulta syliini ja antoi jopa rapsuttaa. Siitä alkaen olemme sitten tutustuneet toisiimme, nykyisin hän ei arastele enää ollenkaan syliin tulemista ja rapsutuksia, joskus tulee nukkumaankin viereeni. Lisäksi hän jo leikkii, juoksee innoissaan narun tai pallon perässä ja näyttää toisinaan oikein odottavan leikkimishetkeä. Onkohan hän ollut jossain vaiheessa kotikissa, nimittäin hän näyttää jotenkin tajuavan, mitä kodissa tapahtuu ja ymmärtävän kodin rutiineja? Tarhalla hän ei kai ole voinut niitä oppia…?

Hän on myös niin kiltin ja ‘hyvätapaisen’ oloinen, että voiko katukissan tausta omaava olla sellainen. ;) Silmät hänellä näyttää vuotavan herkästi ja silloin tällöin hän myös ajaa takaa häntäänsä: en tiedä onko se turhautumista vai stressiä, mitään sairauttakaan se ei vaikuttaisi olevan, koska välillä on pitkiä aikoja, jolloin hän ei sitä tee. Pissit ja kakat on välillä tulleet vääriin paikkoihin, mutta hän ei ehkä osaa avata wc:n ovea, jos se ei ole raollaan: olenkin laittanut toisen hiekkalaatikon makuuhuoneeseen, toivottavasti se auttaa. Tai sitten hiekka oli vääränlaista, olen nyt vaihtanut puupelletteihin, jospa hän hyväksyisi ne paremmin. Iloistä pääsiäistä, Aino

****

11.3.2011 Kaunis Siilike odottaa edelleen kotia tarhalla, jossa se on ollut elokuusta 2008 lähtien. Siilike haluaa hellyyttä ihmisiltä, mutta aristelee muita kissoja. Siilike on kissahuoneessa, jossa on paljon kissoja.
Tytölle haetaankin rauhallista kotia!

12.11.2010 Siilike on kaunis steriloitu kissatyttö, joka on odottanut kotia jo kaksi vuotta tarhalla!

Siilike on myös sirutettu, rokotettu ja loishäädetty, joten se on valmis matkaamaan kotiin, heti kun sellainen löytyy.

Siilike oli aluksi tarhalla hyvin arka, mutta nyt tulee jo itse syliin hakemaan hellyyttä. Toisia eläimiä Siilike arastelee, joten se voisikin viihtyä parhaiten ainoana lemmikkinä. Tai rauhallisen kissan kaverina.

Siilike matkaa kotiinsa suoraan Valgan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Siilike asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Siilike on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.