Sihinä

Lisätty sivulle: 2011-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sihinä
18.5.2012 SIHINÄ SAI OMAN KODIN TURUSTA

****

LEIKATTU NAARAS, noin 10kk (maaliskuussa 2012), kotihoidossa Paimiossa

10.4.2012 Sihinä alkaa lähestyä vuoden ikää ja on vieläkin sellainen arkatassu. Tyttö on kova kerjäämään ja tulee kyllä hakemaan namileikkeleen kädestä. Sihinän kotiin ei korkkitaulua kannata ostaa tai ainakin kannattaa laput ja nastat jättää suosiolla laittamatta. Suuri intohimo on viedä nastat taulusta. Kovasti on siistikin ja pesee tassujaan koiran vesipurkissa. Lähelle tulee nukkumaan, mutta se silitys vaan jää harvoihin kertoihin. Oma koti vaan puuttuu.

13.1.2012 Sihinä on nyt steriloitu ja valmis omaan kotiin. Vielä vähän arkailee, mutta on kuitenkin kivasti käsiteltävissä.

23.11.2011 Sihinästä on tullut aika reipas tyttö, eikä sitä sihinää juurikaan enää kuule. Toki arahko, eikä silitellä saa kuin hänen omassa nukkumakorissaan. Molemmat eläinlääkärikäynnit sujuivat kuitenkin tosi hienosti, eikä Sihinä raavi tai pure syliin otettaessakaan. Kovin leikkisä, joka osaa pitää sitä omaakin hauskaa. Kiltit koiratkin on ihan kiva juttu.

29.8.2011 Sihinä, niin kuin nimestäkin voi päätellä, on vähän arka, mutta ei mikään umpivilli. Vielä on matkaa sylikissaksi, muuten on leikkisä tyttö, n. 14 viikkoinen epeli. Tänään käydään hakemassa siru ja rokotus, ja on valmis omaan kotiin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.