Sienna

Lisätty sivulle: 2008-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sienna
3.12.2008 SIENNA MUUTTI OMAAN KOTIIN AINOAKSI SILMÄTERÄKSI!

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2v syksyllä 2008/Helsingissä

5.11.2008 Sienna etsii kotia ainoana eläimenä, sillä pelkää muita eläimiä (vaikka ne olisivat kuinka mukavia/rauhallisia tahansa). Ihmisestä Sienna pitää ja olisikin mukavaa jos tämä kovia kokenut kaunotar pääsisi pian omaan kotiin, sillä kotihoitaja on lähdössä reissuun joulukuussa ja toki paras vaihtoehto olisi jos Sienna löytäisi siihen mennessä oman omistajan.

21.10.2008 Lisätty Siennalle uusia kuvia. Kyseessä on kyllä todellinen kaunotar!

16.9.2008 Kuulumisia: Heips, ajattelin vähän Siennan kuulumisia taas kertoilla. Neitokainen on tuntunut kotiutuvan ihan uskomatonta tahtia! En olis uskonut, että vielä vajaa pari viikkoa sitten paniikissa hellan päällä kököttävä tyttö tunkee nykyään jo vähän väliä syliin paijattavaks ja sellasella vimmalla mun naamaa puskemaan, et välillä pelkään nenän murtuvan =)

Voimakastahtoinen tuntuu kans olevan, aikamoinen komentelu on käynyt, kun tää kissaneito on yrittänyt vääntää mulle rautalangasta, et ovia ei sais pitää kiinni, ikkunoista puhumattakaan… Erityisen mielenkiinnon kohteena Siennalla näyttäis olevan muovikassit; sellaisen kohdatessaan alkaa kauhee kehräys (melkoinen kehruukone tuntuu kyllä muutenkin olevan), puskeminen, haistelu ja nuoleminen. Saattaa viettää siis tunninkin muovikassia puskien, haistellen, nuollen ja kehräten. Mielettömästä edistyksestä huolimatta ei silti voi olla huomaamatta, että kaunottaren elämä ei oo ollu pelkkää ruusuillatanssimista. Sellanen tietty epävarmuus ja ehkä turvattomuus näkyy kyllä välillä, vaikkakin lähinnä ihan pieninä eleinä ja ilmeinä.

29.8.2008 Siennan kotihoitaja joutuu lähtemään matkoille, joten Siennalla olisi kiire löytää oma koti mieluiten ainoana kissana, sillä se tuntuu pelkäävän muita kissoja.

26.8.2008 Upea kaunotar, Sienna odottaa omaan kotiin pääsyä.

Kertomusta: Eksyksissä ollut kotikissaa istui kauhuissaan merenrannalla. Monta päivää se odotti paikalla ja alkoi sitten liikkua talojen lähelle. Kissasta jätettiin ilmoituksia, mutta omistajaa ei löytyny. Nyt se on kotihoidossa odottamassa uutta kotia.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.