Shou (nyk. Sulo)

Lisätty sivulle: 2017-07-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Shou (nyk. Sulo)
23.7.2017 Shou muutti omaan kotiin Helsingissä toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.8.2017 Shou on nykyisin Sulo ja hän voi oikein hyvin. Painoa on tullut mukavasti ja energiaa on valtavasti. Sulo kotiutui todella nopeasti ja on nyt asunut noin kuukauden uudessa kodissaan. “Magnusti” kuvasta näkyy uteliaisuus ja Kerttu siskon kanssa katselee mielellään pihan oven verkon takaa ulos. Sulo rakastaa leikkimistä ja varsinkin pehmoleluja ja hiiriä, joita kantaa suussaan ympäri asuntoa. Sulo oppi myös kahdessa päivässä käyttämään sirulla toimivaa raksu automaattia, jotta sisko ei syö hänen vauva raksujaan eli fiksu kaveri.

***

Urospentu, synt. 4/2017.

11.7.2017 Shou ja sen siskot Biwa ja Koto löydettiin pusikosta Kiteeltä noin viikon ikäisinä. Onneksi myös emokissa saatiin loukutettua, ja se pääsi mukaan hoitamaan pentujaan. Isoon kissapopulaatioon kuulunut perhe siirtyi Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Helsinkiin, kun pennut olivat noin kolmiviikkoisia.

Villiintynyt emokissa oli hyvin arka, mutta pennut tottuivat ihmisiin pikkuhiljaa. Aluksi Shou oli kaikista arin ja vältteli ihmisen kosketusta. Viikkojen kuluessa Shou on kuitenkin rohkaistunut valtavasti ja muuttunut hyvin sosiaaliseksi kissaksi. Shou säikähtää vieläkin uusia asioita, mutta tutussa ympäristössä ja tilanteissa se on avoin ja energinen itsensä.

Shou on myös todellinen sylikissa. Yleensä kun pennun nostaa syliin kesken leikkien, on sillä heti kiire pois, mutta Shou tykkää asettua syliin mukavaan asentoon tarkkailemaan maailmaa. Sylissä on kehräämisen lisäksi kivaa myös lempeästi pureskella hoitajan sormia (tapa, josta yritämme opettaa Shouta eroon).

Shoun tulevalta kodilta toivotaan energistä kollikissakaveria ja rauhallista, yllätyksetöntä arkea sekä tietysti ihmistä, joka haluaa sylikissan. Pienten lasten perheeseen Shou ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.