Shimi

n.1-5 v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Shimi on kissaneiti, joka suhtautuu vielä epäluuloisesti ihmisiin, mutta on sijaiskodissa kuitenkin alkanut toipumaan rankasta menneisyydestään ja on valmis uuteen elämään oman ihmisen kanssa. Vaikka Shimin ilme on vakava, löytyy hänestä myös leikkisä ja hellyydenkipeä puoli.

14.8.2019

Ilmeikäs kissaneiti Shimi on peräisin kissapopulaatiosta, jossa se kasvoi vailla kunnon kontaktia ihmiseen. Rekkujen sijaiskotiin päästyään hän oli laihassa kunnossa, vaikka synnyttikin pian kolme poikasta. Pennut Chibi, Saki ja Tenten menehtyivät yksi kerrallaan ja Shimillä todettiin kaliki-virus, joka osaltaan selittää pentujen huonon onnen. Toinen pentujen kohtaloksi koitunut tekijä on sisäsiittoisuus populaatiossa. Kaliki-viruksen vuoksi Shimin hampaat ovat huonossa kunnossa, ja niistä on jouduttu poistamaan suurin osa. Myös loput hampaat joudutaan todennäköisesti poistamaan.

Sijaiskodissa Shimi on uuden hypoallergenisen ruokavalion myötä alkanut kukoistamaan ja hänen turkkinsa on saatu kiiltämään kauniina. Virustartunnan lisäksi hänen taustansa näkyy kuitenkin arassa luonteessa. Shimi tarvitsee ihmisekseen rauhallisen aikuisen, jolla on aikaa ja taitoa totuttaa kissaneiti ihmisen kosketettavaksi ja hoidettavaksi. Shimi on pikku hiljaa alkanut osoittaa huomionkipeyttä ja uteliaisuutta, ja leikkii mielellään yhdessä ihmisen kanssa huiskaleluilla. Uudet ihmiset saavat Shimin vielä piiloutumaan ja epäluuloiseksi.

Shimi etsii kotia, jossa on paljon kokemusta aran kissan totuttamisesta osaksi ihmisen arkea. Kodissa ei mielellään ole muita eläimiä eikä lapsia, koska kovat äänet pelottavat häntä. Kissaneiti odottaa myös uudelta omistajaltaan paljon yhteisiä leikkihetkiä ja aktivointia, sekä ehdotonta rakkautta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiia / 050 307 1736‬

Soittoajat: Maanantai klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Shimi

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.