Sheba (nyk. Lilli)

Lisätty sivulle: 2012-04-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sheba (nyk. Lilli)
8.10.2012 SHEBA SAI KODIN TURUSTA

***

KUULUMISIA KODISTA:
25.2.2013 Kuvaterveisiä Lillin kodista!

***

27.12.2012 Emma-kissa muutti Lillin kaveriksi Turkuun!

LEIKATTU NAARAS, noin 1-2v.

3.9.2012 Sheba on alustavasti varattu.

16.8.2012 Sheba tervehtii tarhalla vierailijoita aina yhtä iloisesti ja innokkaasti kuin ennenkin, ottaa mannekiinin asentoja ja poseeraa kameralle. Missähöhän pikkuruisen Sheba kuningattaren oma koti luuraa?

28.4.2012 Upealle Sheballe lisätty kuvia missä hänen kaunis ja erikoinen turkkinsa pääsee oikeuksiinsa. Sheba on hyvin sosiaalinen ja ihmisrakas. Tekee tuttavuutta mielellään kaikkien kanssa ja tykkää esitellä itseään kamerallekin silittelyjen toivossa. Sheba on todella pienikokoinen ja siro rakenteinen, nuorehko neito! Kokonsa puolesta menisi alle vuoden ikäisestä.

3.4.2012 Sheba on upea kissa niin luonteeltaan kuin ulkonäöltäänkin. Sheba on rauhallinen, ystävällinen ja hyvin mukava otus. Valokuvat eivät tee Sheban kauneudelle oikeutta. Sheba ei ole kokonaan musta vaan sen kyljissä on kauniisti loistavia erisävyisiä raitoja jotka oikein korostuvat auringon valossa. Sheba ei kerjää ja vaadi huomiota tarha oloissa, mutta vahtii koko ajan ihmisten vieressä kauniisti odottaen, josko joku hänetkin huomaisi ja häntä hellisi. Sheba nauttii ihmisen läheisyydestä ja hellyydestä omalla vuorollaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.